Water Leak Detection   •   Oil Leak Detection   •   Environmental Alarms
telefoon: +31 (0)182 602667
email: info@aqualeak.nl

Autocall Auto Dialler

Autocall Multizone automatische telefoon unit

Multizone Automatische telefoon unit

Het AutoCall automatic dialing systeem van Aqualeak kan 10 verschillende telefoonnummers bellen met een gesproken bericht of SMS bericht.Het AutoCall automatisch telefoon systeem beschikt over vier separate alarm ingangen en voor elk kanaal kan een individueel bericht worden ingesteld. De AutoCall telefoon unit communiceert met de Aqualeak waterlekdetectie systemen, met de olielekdetectie systemen en met de klimaatbeheersing systemen voor temperatuur en vochtigheid monitoring via een no-volt relais. 

  • In staat om 10 verschillende telefoonnummers te bellen voor gesproken bericht of SMS bericht
  • Eenvoudige installatie, allen netstroom en telefoon aansluiting vereist
  • Kan aan elk alarmpaneel gekoppeld worden via een no-volt relais

Zodra het hoofdpaneel in alarm treedt wordt er een signaal verzonden naar de AutoCall automatic telephone dialler via het volt-vrije relais. Het eerste nummer wordt gebeld en de locatie en betreffend alarm bericht wordt weergegeven. Indien er bij het eerste nummer niet wordt opgenomen zal de AutoCall het volgende nummer bellen, net zolang tot een ontvanger laat weten het bericht ontvangen te hebben. De inhoud van de berichten en de telefoonnummers zijn eenvoudig te programmeren zonder specialistische kennis of apparatuur.

De AutoCall automatische telefoon unit wordt veel toegepast voor waterlekdetectie, olielekdetectie, temperatuur alarmen en klimaatbeheersing, brandalarmen, inbraakalarmen, electriciteit storingen, no-break set storingen (ups) en pomp storingen.

Specificaties
Afmetingen: 220 x 140 x 80 mm
Voeding: 230 V AC
Verbruik: 100 mA
Telefoon Systemen: Alle gangbare huidige en oudere systemen
Ingangen: 4
Uitgangen: 10 programmeerbare nummers
Vul onderstaande gegevens in om meer informatie aan te vragen.

Wij zijn er om samen met u tot de beste oplossing te komen.
+31 (0)182 602667
Maandag - Vrijdag
9:00 - 17:00