Water Leak Detection   •   Oil Leak Detection   •   Environmental Alarms
telefoon: +31 (0)182 602667
email: info@aqualeak.nl

AR1 Remote Repeater

Alarm Repeater AR1

AR1 Single Zone Remote Alarm Repeater

De AR1 Remote Repeater geeft via een no-volt relais uitgang lokaal een akoestisch en visueel alarm van een op afstand gelegen alarmpaneel. Ideaal voor bijvoorbeeld controlekamers of recepties waar het hoofd alarmpaneel zich op op een locatie bevindt waar weinig mensen komen en het alarm wellicht niet gehoord of gezien wordt.

  • Biedt bewaking op afstand van de lekdetectie alarmpanelen
  • Kan worden voorzien van een optioneel uitgangsrelais om alarmsignalen door te geven
  • De AR1 heeft een lokaal audio visueel alarm, het geluidsalarm kan lokaal onderdrukt worden

Zodra het hoofdpaneel in alarm treedt zal ook de AR1 Remote Repeater in werking treden waardoor er een geluidssignaal klinkt en de LED knippert. Het geluidssignaal kan met de mute-knop onderdrukt worden, maar het visueel alarm blijft in werking tot het probleem is opgelost. Met het optionele no-volt uitgangsrelais is de AR1 in staat een alarmsignaal door te sturen en kan de AR1 Repeater worden gekoppeld aan een andere AR1 Repeater, het gebouwbeheersysteem of een automatische telefoon dialler. Vaak wordt de AR1 gebruikt in combinatie met onze Floodstoppa en AquaTek waterlekdetectie panelen, SMS Temperatuur Alarm en Klaxon Alarm panelen.

Onze AR1 Remote repeater wordt veel toegepast in computerruimtes, serverrooms, communicatie ruimtes, datacenters, controlekamers, technische ruimtes en machinekamers.

Specificaties
Afmetingen: 85 x 85 x 25 mm
Voeding: 240 V AC
Verbruik: 30 mA
Uitgang opties: No-volt relay (optioneel)
Vul onderstaande gegevens in om meer informatie aan te vragen.

Wij zijn er om samen met u tot de beste oplossing te komen.
+31 (0)182 602667
Maandag - Vrijdag
9:00 - 17:00