Water Leak Detection   •   Oil Leak Detection   •   Environmental Alarms
telefoon: +31 (0)182 602667
email: info@aqualeak.nl

Multi-zone Klimaatbeheersing Alarmsystemen Temperatuur en Luchtvochtigheid

De Aqualeak multi-zone klimaatbeheersing alarmsystemen voor temperatuur en luchtvochtigheid bewaking zijn ontworpen voor toepassingen waarbij meerdere ruimtes of zones bewaakt moeten worden. Systemen van 2 tot en met 128 zones zijn mogelijk en worden specifiek voor uw toepassing ontworpen.

TempTek 2 temperatuur klimaatbeheersing alarm

Het Aqualeak TempTek2 klimaatbeheersing alarmsysteem beschikt over 2 ingangen voor multizone bewaking of het bewaken van een onder- en boven temperatuurlimiet.

Indien er 2 Aqualeak temperatuur sensors worden aangesloten is het mogelijk een onder- en bovengrens tussen 5⁰C en 30⁰C te bewaken, waarbij het alarm in werking treedt zodra een van de instelbare limieten wordt overschreden.
TempTek 2 temperatuur klimaatbeheersing alarm details
TempTek 4 Zone temperatuur klimaatbeheersing alarm

Met het Aqualeak TempTek4 temperatuuralarm is het mogelijk 4 verschillende zones of ruimtes tegelijk te bewaken. Dit klimaatbeheersing systeem beschikt over 4 verschillende sensor ingangen en identificeert in welke zone of ruimte het alarm in werking is getreden.

In plaats van 4 verschillende zones of ruimtes te bewaken is het met het TempTek4 klimaatbeheersing alarm ook mogelijk 2 zones of ruimtes te bewaken op een onder- en bovengrens van de temperatuur tussen 5⁰C en 30⁰C. Zodra de ingestelde limieten worden overschreden zal het TempTek4 alarmsysteem een akoestisch signaal geven en de LED geeft tevens aan in welke zone het probleem speelt.
TempTek 4 Zone temperatuur klimaatbeheersing alarm details
OGW Multi-zone temperatuur luchtvochtigheid klimaatbeheersing Waterlek Detectie System

Het Aqualeak OGW multizone klimaatbeheersing systeem is in staat om de temperatuur en luchtvochtigheid in 2 tot 32 zones of ruimtes te bewaken.

Het OGW klimaatbeheersing systeem is ideaal voor de klimaatbewaking van grotere gebieden of ruimtes waar temperatuur en luchtvochtigheid kritische waarden zijn voor het proces of het functioneren van apparatuur. Het OGW alarmsysteem beschikt over LED indicators om de betreffende zone te identificeren en is voorzien van uitgangsrelais (optioneel per zone) om te worden gekoppeld aan het gebouwbeheersysteem of andere systemen.
OGW Multi-zone temperatuur luchtvochtigheid klimaatbeheersing Waterlek Detectie System details
Vul onderstaande gegevens in om meer informatie aan te vragen.

Wij zijn er om samen met u tot de beste oplossing te komen.
+31 (0)182 602667
Maandag - Vrijdag
9:00 - 17:00