Water Leak Detection   •   Oil Leak Detection   •   Environmental Alarms
telefoon: +31 (0)182 602667
email: info@aqualeak.nl

TempTek2 Temperatuur Alarm

TempTek 2 temperatuur klimaatbeheersing alarm

Multi Zone Temperatuur Alarm

Het Aqualeak TempTek2 temperatuur alarm is in staat om vanaf een centrale plaats twee zones of ruimtes tegelijkertijd te bewaken. Daarnaast is het ook mogelijk om zowel een ondergrens als bovengrens te bewaken tussen 0⁰C en 30⁰C.

  • Compact 2 zone klimaatbeheersing systeem
  • Lokaal audio en visueel alarm geeft aan in welke zone het alarm is opgetreden
  • Configuratie met onder- en bovengrens mogelijk

Het Aqualeak Temptek2 klimaatbeheersing systeem kan zowel binnen als buiten de te bewaken ruimte geplaatst worden. De maximale en minimale temperatuur limieten zijn volledig instelbaar en per zone kunnen meerdere temperatuursensors gekoppeld worden. Zodra de minimale of maximale ingestelde temperatuurlimiet wordt overschreden treedt het TempTek2 temperatuurbewaking systeem in alarm met een akoestisch en visueel signaal. Tegelijkertijd schakelt het potentiaalvrije relais waarmee een alarmsignaal naar het gebouwbeheersysteem kan worden gestuurd of apparatuur zoals bijvoorbeeld een pomp kan worden geschakeld.

Het Temptek2 temperatuuralarm wordt veel toegepast in ruimtes waar klimaatbeheersing gewenst is zoals datacenters, computerruimtes, serverruimtes, dataopslag locaties, controlekamers, technische ruimtes of machinekamers.

Specificaties
Afmetingen: 120 x 120 x 60 mm
Voeding: 230 V AC
Verbruik: 50 mA
Geluidsniveau: 85db @ 10cm
Relais Rating: 230VAC 8 amp
Max temperatuur bereik: 0 - 30⁰C

Gerelateerde Producten

Temperatuur en luchtvochtigheid Sensors

Aqualeak klimaatbeheersing systemen gebruiken temperatuur en vochtigheid sensoren om kritische ruimtes te bewaken op temperatuur en vochtigheid om zo schade aan proces of apparatuur te voorkomen.

Er zijn twee versies beschikbaar van de temperatuur sensor. De luchtvochtigheid sensor is instelbaar tussen 35% en 100% relatieve luchtvochtigheid.
Temperatuur en luchtvochtigheid Sensors Details
Alarm Repeater AR4 Multi Zone

De Aqualeak AR4 Remote Repeater kan worden gebruikt als repeater voor 4 individuele alarmpanelen of voor een alarmpaneel waarop maximaal 4 zones zijn aangesloten.

Onze AR4 repeater geeft visuele signaleringen per alarmpaneel of aangesloten zone en een algemeen akoestisch alarm. Op deze wijze kunt u direct de getroffen zone identificeren. De AR4 alarmrepeater wordt gebruikt in combinatie met onze AquaTek, AquaTraq, FloodStoppa, OGW klimaatbeheersing, OTF en OTMA temperatuuralarm, AquaTek4 en TempTek4 alarmpanelen. Alarm Repeater AR4 Multi Zone Details
Autocall automatische telefoon unit

Het AutoCall automatic dialing systeem van Aqualeak kan 10 verschillende telefoonnummers bellen om u te informeren dat er een alarm is opgetreden.

Het AutoCall automatisch telefoon systeem beschikt over vier separate alarm ingangen en voor elk kanaal kan een individueel bericht worden ingesteld. De AutoCall telefoon unit communiceert met de Aqualeak waterlekdetectie systemen, met de olielekdetectie systemen en met de klimaatbeheersing systemen voor temperatuur en vochtigheid monitoring via een no-volt relais.
Autocall automatische telefoon unit details
SMS Alarm unit

De Aqualeak SMS Alarm Unit stuurt SMS tekstberichten naar maximaal 5 programmeerbare telefoonnummer zodra er sprake is van een alarmsituatie.

Onze SMS Alarm Unit beschikt over 4 ingangen waarbij voor elk kanaal een verschillend bericht kan worden ingesteld. De SMS Alarm Unit werkt met elk mobiel netwerk op basis van een SIM card en heeft geen vaste telefoonaansluiting nodig. Daarom is de Aqualeak SMS Alarm unit ideaal voor afgelegen locaties.
SMS Alarm unit details
sirene en knipperlicht alarm

Gemonteerd op een zichtbare en hoorbare locatie zoals aan de buitenkant van een ruimte of gebouw of in een technische ruimte worden de aanwezige personen gewaarschuwd dat er een alarm in werking is getreden.

Het luide akoestische signaal en het heldere knipperlicht kan iemand maar moeilijk ontgaan, zelfs op een behoorlijke afstand.
sirene en knipperlicht alarm details
Vul onderstaande gegevens in om meer informatie aan te vragen.

Wij zijn er om samen met u tot de beste oplossing te komen.
+31 (0)182 602667
Maandag - Vrijdag
9:00 - 17:00