Water Leak Detection   •   Oil Leak Detection   •   Environmental Alarms
telefoon: +31 (0)182 602667
email: info@aqualeak.nl

Single-zone Klimaatbeheersing Alarmsystemen Temperatuur en Luchtvochtigheid

De Aqualeak single-zone klimaatbeheersing alarmsystemen voor temperatuur en luchtvochtigheid bewaking zijn ontworpen voor het bewaken van temperatuur en luchtvochtigheid in ruimtes zoals serverruimtes, controlekamers, technische ruimtes en datacenters. Onderstaande systemen treden in alarm zodra de ingestelde waarden worden overschreden.

TempTek temperatuur klimaatbeheersing alarm

Het Aqualeak TempTek temperatuuralarm kan ingesteld worden voor het meten van temperaturen tot 30 graden Celsius.

Ideaal voor kleinere datacenters, computerruimtes, serverruimtes, technische ruimtes, controlekamers waar klimaatbeheersing noodzakelijk is. Het TempTek temperatuuralarm heeft een audio visueel alarm dat in werking treedt zodra de ingestelde temperatuur wordt overschreden.
TempTek temperatuur klimaatbeheersing alarm details
OTF temperatuur klimaatbeheersing alarm

Het Aqualeak OTF temperatuur alarm biedt excellente bescherming tegen schade aan gevoelige apparatuur ten gevolge van te hoge temperaturen en kan eenvoudig worden gekoppeld met het gebouwbeheersysteem.

Het OTF temperatuur alarm kan ingesteld worden tussen 0 en 30 graden Celsius en is leverbaar in twee versies, een versie die direct wordt gekoppeld met het gebouwbeheersysteem en een versie die daarnaast voorzien is van een lokaal audio visueel alarm. Het OTF temperatuur alarm kan worden aangesloten op de Aqualeak autodial systemen zodat alarm situaties ook gecommuniceerd worden als er niemand in het gebouw aanwezig is.
OTF temperatuur klimaatbeheersing alarm details
OTMA temperatuur klimaatbeheersing luchtvochtigheid alarm

Het Aqualeak OTMA klimaatbeheersing alarmsysteem is in staat temperatuur en luchtvochtigheid tegelijkertijd te bewaken.

Het OTMA klimaatbeheersing systeem wordt veel toegepast in grote datacenters, computerruimtes, serverruimtes, technische ruimtes en controlekamers. Aqualeak levert het OTMA klimaatbeheersing systeem voorzien van battery-back-up. Instelbaar temperatuurbereik tot 30 graden Celsius en de luchtvochtigheid is instelbaar tussen 30% en 100% relatieve luchtvochtigheid.
OTMA temperatuur klimaatbeheersing luchtvochtigheid alarm details
SMS temperatuur klimaatbeheersing alarm

Het Aqualeak SMS temperatuuralarm stuurt SMS berichten zodra de ingestelde temperatuurlimiet wordt overschreden.

Het SMS temperatuuralarm maakt gebruik van GSM technologie om een instelbaar SMS bericht achtereenvolgens naar 5 programmeerbare telefoonnummers te sturen. Het alarmsysteem heeft geen vaste telefoonverbinding nodig en werkt op basis van elke gebruikelijke SIM card. Temperaturen tussen -50⁰C and 50⁰C kunnen bewaakt worden zodat het systeem ideaal is voor bijvoorbeeld koel- en vriescellen en serverruimtes.
SMS temperatuur klimaatbeheersing alarm details
Vul onderstaande gegevens in om meer informatie aan te vragen.

Wij zijn er om samen met u tot de beste oplossing te komen.
+31 (0)182 602667
Maandag - Vrijdag
9:00 - 17:00