Water Leak Detection   •   Oil Leak Detection   •   Environmental Alarms
telefoon: +31 (0)182 602667
email: info@aqualeak.nl

OTF Temperatuur Alarm

OTF temperatuur klimaatbeheersing alarm

Temperatuur Alarmsysteem

Het OTF single zone temperatuur alarmsysteem is specifiek ontworpen voor de klimaatbeheersing van computerruimtes of andere technische ruimtes waar temperatuurbewaking van groot belang is voor een correcte werking van de apparatuur. Zodra de temperatuur de ingestelde limiet overschrijdt kan het OTF temperatuur alarmsysteem een signaal naar het gebouwbeheersysteem sturen.

  • Bewaking van temperatuur tussen 0⁰C en 30⁰C
  • Twee versies beschikbaar: BMS OTF en OTF+
  • Het OTF temperatuuralarm kan worden gekoppeld aan een Aqualeak telefoon of SMS systeem

Zodra de temperatuur de ingestelde waarde overschrijdt treedt het OTF temperatuuralarm direct in werking. In de BMS OTF schakelt dan een potentiaalvrij relais en stuurt een signaal naar het gebouwbeheersysteem. De OTF+ stuurt hetzelfde signaal naar het gebouwbeheersysteem, maar is daarnaast voorzien van een lokaal audio visueel alarmsignaal op de control unit. Het OTF klimaatbeheersing systeem kan worden gebruikt met alle Aqualeak temperatuursensors en tevens met een automatisch telefoon of SMS systeem.

Het OTF temperatuuralarm wordt veel toegepast in ruimtes waar klimaatbeheersing gewenst is zoals datacenters, computerruimtes, serverruimtes, dataopslag locaties, controlekamers, technische ruimtes of machinekamers.

Specificaties
Afmetingen: 127 x75 x 45 mm
Voeding: 230 V AC
Relais Rating: 1 x 230VAC 2 amp
Max Sensor afstand: 50 meter
Temperatuurbereik: 0 - 30⁰C

Gerelateerde Producten

Temperatuur en luchtvochtigheid Sensors

Aqualeak klimaatbeheersing systemen gebruiken temperatuur en vochtigheid sensoren om kritische ruimtes te bewaken op temperatuur en vochtigheid om zo schade aan proces of apparatuur te voorkomen.

Er zijn twee versies beschikbaar van de temperatuur sensor. De luchtvochtigheid sensor is instelbaar tussen 35% en 100% relatieve luchtvochtigheid.
Temperatuur en luchtvochtigheid Sensors Details
Alarm Repeater RA

De Aqualeak RA Remote Repeater is ontworpen als stand alone module en kan in serie geschakeld worden om een alarm op meerdere locaties tegelijk te signaleren.

De RA Remote Repeater module accepteert alarmsignalen van elk no-volt relais en wordt veel gebruikt in combinatie met de Aqualeak waterlekdetectie systemen WaterBug en AquaTraq, OTF en OTMA temperatuurmonitoring en klimaatbeheersing en RGO, OilBug en RedEye olielekdetectie alarmpanelen.
Alarm Repeater RA Details
Solodial automatische telefoon unit

De Aqualeak SoloDial automatische telefoon unit kan 8 verschillende telefoonnummers bellen om u op de hoogte te stellen van een alarmsituatie.

De Aqualeak SoloDial telephone dialler beschikt over 1 alarmingang en kan automatisch een lijst van 8 telefoonnummers bellen om een bericht te laten horen of een SMS te versturen. De Solodial telephone dialler communiceert met de Aqualeak waterlekdetectie systemen, met de olielekdetectie systemen en met de klimaatbeheersing systemen voor temperatuur en vochtigheid monitoring.
Solodial automatische telefoon unit details
SMS Alarm unit

De Aqualeak SMS Alarm Unit stuurt SMS tekstberichten naar maximaal 5 programmeerbare telefoonnummer zodra er sprake is van een alarmsituatie.

Onze SMS Alarm Unit beschikt over 4 ingangen waarbij voor elk kanaal een verschillend bericht kan worden ingesteld. De SMS Alarm Unit werkt met elk mobiel netwerk op basis van een SIM card en heeft geen vaste telefoonaansluiting nodig. Daarom is de Aqualeak SMS Alarm unit ideaal voor afgelegen locaties.
SMS Alarm unit details
sirene en knipperlicht alarm

Gemonteerd op een zichtbare en hoorbare locatie zoals aan de buitenkant van een ruimte of gebouw of in een technische ruimte worden de aanwezige personen gewaarschuwd dat er een alarm in werking is getreden.

Het luide akoestische signaal en het heldere knipperlicht kan iemand maar moeilijk ontgaan, zelfs op een behoorlijke afstand.
sirene en knipperlicht alarm details
Vul onderstaande gegevens in om meer informatie aan te vragen.

Wij zijn er om samen met u tot de beste oplossing te komen.
+31 (0)182 602667
Maandag - Vrijdag
9:00 - 17:00