Water Leak Detection   •   Oil Leak Detection   •   Environmental Alarms
telefoon: +31 (0)182 602667
email: info@aqualeak.nl

OTMA Klimaatbeheersing Alarm

OTMA temperatuur luchtvochtigheid klimaatbeheersing alarm

Temperatuur en luchtvochtigheid Alarm

Het Aqualeak OTMA klimaatbeheersing alarmsysteem is ontworpen om de temperatuur en luchtvochtigheid te bewaken in computerruimtes of andere technische ruimtes waar klimaatbeheersing van groot belang is voor een correcte werking van de apparatuur of om schade aan hetgeen zich in de ruimte bevindt te voorkomen. Het OTMA klimaatbeheersing systeem is voorzien van een battery back-up zodat het systeem ook tijdens een stroomstoring blijft functioneren.

  • Temperatuurbewaking 0⁰C en 30⁰C
  • Luchtvochtigheidsbewaking tussen 35% en 100% relatieve luchtvochtigheid
  • Kan in de betreffende ruimte worden geïnstalleerd of tot op maximaal 50 meter afstand
  • Mogelijkheid tot koppeling met de Aqualeak automatische telefoon en SMS systemen

Zodra de temperatuur of luchtvochtigheidsgraad zich buiten de ingestelde limieten bevindt zal het OTMA klimaatbeheersing alarmsysteem direct in alarm treden. Er zal een akoestisch signaal klinken en de LED verlichting op de control unit gaat knipperen. Tegelijkertijd zullen de twee het potentiaalvrije relais schakelen zodat bijvoorbeeld tegelijkertijd het automatische telefoon of SMS systeem in actie komt en er een signaal naar het gebouwbeheersysteem gestuurd wordt. Het OTF klimaatbeheersing systeem kan worden gebruikt met alle Aqualeak temperatuur en luchtvochtigheid sensors en tevens met een automatisch telefoon of SMS systeem.

Het OTF temperatuuralarm wordt veel toegepast in ruimtes waar klimaatbeheersing gewenst is zoals datacenters, computerruimtes, serverruimtes, dataopslag locaties, controlekamers, technische ruimtes of machinekamers.

Specificaties
Afmetingen: 150 x 200 x 80 mm
Voeding: 230 V AC
Geluidsniveau: 93db @ 30cm
Relais Rating: 2 x 230VAC 2 amp
Max Sensor Afstand: 50 meter
Temperatuurbereik:
Luchtvochtigheid:
0 - 30⁰C
35% - 100%

Gerelateerde Producten

Temperatuur en luchtvochtigheid Sensors

Aqualeak klimaatbeheersing systemen gebruiken temperatuur en vochtigheid sensoren om kritische ruimtes te bewaken op temperatuur en vochtigheid om zo schade aan proces of apparatuur te voorkomen.

Er zijn twee versies beschikbaar van de temperatuur sensor. De luchtvochtigheid sensor is instelbaar tussen 35% en 100% relatieve luchtvochtigheid.
Temperatuur en luchtvochtigheid Sensors Details
Alarm Repeater RA

De Aqualeak RA Remote Repeater is ontworpen als stand alone module en kan in serie geschakeld worden om een alarm op meerdere locaties tegelijk te signaleren.

De RA Remote Repeater module accepteert alarmsignalen van elk no-volt relais en wordt veel gebruikt in combinatie met de Aqualeak waterlekdetectie systemen WaterBug en AquaTraq, OTF en OTMA temperatuurmonitoring en klimaatbeheersing en RGO, OilBug en RedEye olielekdetectie alarmpanelen.
Alarm Repeater RA Details
Solodial automatische telefoon unit

De Aqualeak SoloDial automatische telefoon unit kan 8 verschillende telefoonnummers bellen om u op de hoogte te stellen van een alarmsituatie.

De Aqualeak SoloDial telephone dialler beschikt over 1 alarmingang en kan automatisch een lijst van 8 telefoonnummers bellen om een bericht te laten horen of een SMS te versturen. De Solodial telephone dialler communiceert met de Aqualeak waterlekdetectie systemen, met de olielekdetectie systemen en met de klimaatbeheersing systemen voor temperatuur en vochtigheid monitoring.
Solodial automatische telefoon unit details
SMS Alarm unit

De Aqualeak SMS Alarm Unit stuurt SMS tekstberichten naar maximaal 5 programmeerbare telefoonnummer zodra er sprake is van een alarmsituatie.

Onze SMS Alarm Unit beschikt over 4 ingangen waarbij voor elk kanaal een verschillend bericht kan worden ingesteld. De SMS Alarm Unit werkt met elk mobiel netwerk op basis van een SIM card en heeft geen vaste telefoonaansluiting nodig. Daarom is de Aqualeak SMS Alarm unit ideaal voor afgelegen locaties.
SMS Alarm unit details
sirene en knipperlicht alarm

Gemonteerd op een zichtbare en hoorbare locatie zoals aan de buitenkant van een ruimte of gebouw of in een technische ruimte worden de aanwezige personen gewaarschuwd dat er een alarm in werking is getreden.

Het luide akoestische signaal en het heldere knipperlicht kan iemand maar moeilijk ontgaan, zelfs op een behoorlijke afstand.
sirene en knipperlicht alarm details
Vul onderstaande gegevens in om meer informatie aan te vragen.

Wij zijn er om samen met u tot de beste oplossing te komen.
+31 (0)182 602667
Maandag - Vrijdag
9:00 - 17:00