Water Leak Detection   •   Oil Leak Detection   •   Environmental Alarms
telefoon: +31 (0)182 602667
email: info@aqualeak.nl

TempTek Temperatuur Alarm

TempTek temperatuur klimaatbeheersing alarm

Temperatuur Alarmsysteem

Het AquaTek Temperatuur Alarm bestaat uit een temperatuursensor en een control unit en kan temperaturen tussen 0⁰C en 30⁰C bewaken.

  • Compacte en voordelige oplossing voor klimaatbeheersing in bijvoorbeeld kleinere datacenters en controlekamers
  • Lokaal audio visueel alarm
  • Kan door middel van een no-volt relais uitgang gekoppeld worden aan andere systeem zoals een gebouwbeheersysteem

De Aqualeak TempTek temperatuuralarm control unit kan binnen of buiten de te bewaken ruimte geplaatst worden. De temperatuurlimiet is volledig instelbaar en er kunnen meerdere temperatuursensors met het alarmpaneel verbonden worden. Zodra de ingestelde temperatuurlimiet overschreden wordt treedt het TempTek temperatuuralarm in werking waarbij een akoestisch signaal klinkt en de LED verlichting op de control unit gaat knipperen. Tegelijkertijd schakelt het potentiaal vrije relais zodat er een signaal naar bijvoorbeeld het gebouwbeheersysteem gestuurd kan worden.

Het Temptek temperatuuralarm wordt veel toegepast in ruimtes waar klimaatbeheersing gewenst is zoals datacenters, computerruimtes, serverruimtes, dataopslag locaties, controlekamers, technische ruimtes of machinekamers.

Specificaties
Afmetingen: 80 x 80 x 55 mm
Voeding: 230 V AC
Verbruik: 30 mA
Geluidsniveau: 85db @ 10cm
Relais Rating: 230VAC 2 amp
Max Temperatuurbereik: 0 - 30⁰C

Gerelateerde Producten

Temperatuur en luchtvochtigheid Sensors

Aqualeak klimaatbeheersing systemen gebruiken temperatuur en vochtigheid sensoren om kritische ruimtes te bewaken op temperatuur en vochtigheid om zo schade aan proces of apparatuur te voorkomen.

Er zijn twee versies beschikbaar van de temperatuur sensor. De luchtvochtigheid sensor is instelbaar tussen 35% en 100% relatieve luchtvochtigheid.
Temperatuur en luchtvochtigheid Sensors Details
Alarm Repeater RR Single Zone

De RR Repeater is een basis module die simpelweg het alarm van het hoofdpaneel weergeeft indien het hoofdpaneel in alarm treedt.

Onze RR Repeater kan worden geplaatst in bijvoorbeeld een controlekamer of receptie waar het hoofdpaneel niet altijd kan worden waargenomen. Onze klanten gebruiken de RR Repeater vaak in combinatie met onze AquaTek waterlekdetectie en TempTek klimaatbeheersing alarmpanelen.
Alarm Repeater RR Single Zone Details
Alarm Repeater AR1 Single Zone

De AR1 Remote Repeater geeft hetzelfde audio visueel alarm weer als het hoofdpaneel.

De AR1 is in staat een alarmsignaal door te sturen naar een telefoon dialler of gebouwbeheersysteem via een optioneel no-volt relais. Vaak wordt de AR1 gebruikt in combinatie met onze Floodstoppa en AquaTek waterlekdetectie panelen, SMS Temperatuur Alarm en Klaxon Alarm panelen.
Alarm Repeater AR1 Single Zone Details
Solodial automatische telefoon unit

De Aqualeak SoloDial automatische telefoon unit kan 8 verschillende telefoonnummers bellen om u op de hoogte te stellen van een alarmsituatie.

De Aqualeak SoloDial telephone dialler beschikt over 1 alarmingang en kan automatisch een lijst van 8 telefoonnummers bellen om een bericht te laten horen of een SMS te versturen. De Solodial telephone dialler communiceert met de Aqualeak waterlekdetectie systemen, met de olielekdetectie systemen en met de klimaatbeheersing systemen voor temperatuur en vochtigheid monitoring.
Solodial automatische telefoon unit details
SMS Alarm unit

De Aqualeak SMS Alarm Unit stuurt SMS tekstberichten naar maximaal 5 programmeerbare telefoonnummer zodra er sprake is van een alarmsituatie.

Onze SMS Alarm Unit beschikt over 4 ingangen waarbij voor elk kanaal een verschillend bericht kan worden ingesteld. De SMS Alarm Unit werkt met elk mobiel netwerk op basis van een SIM card en heeft geen vaste telefoonaansluiting nodig. Daarom is de Aqualeak SMS Alarm unit ideaal voor afgelegen locaties.
SMS Alarm unit details
sirene en knipperlicht alarm

Gemonteerd op een zichtbare en hoorbare locatie zoals aan de buitenkant van een ruimte of gebouw of in een technische ruimte worden de aanwezige personen gewaarschuwd dat er een alarm in werking is getreden.

Het luide akoestische signaal en het heldere knipperlicht kan iemand maar moeilijk ontgaan, zelfs op een behoorlijke afstand.
sirene en knipperlicht alarm details
Vul onderstaande gegevens in om meer informatie aan te vragen.

Wij zijn er om samen met u tot de beste oplossing te komen.
+31 (0)182 602667
Maandag - Vrijdag
9:00 - 17:00