Water Leak Detection   •   Oil Leak Detection   •   Environmental Alarms
telefoon: +31 (0)182 602667
email: info@aqualeak.nl

Vloeistofniveau bewakingsystemen

De Aqualeak telemetrie vloeistofniveau alarmsystemen zijn ontworpen voor de bewaking van bijvoorbeeld afvalwater behandeling installaties, pompstation, septic tanks, viskwekerijen of rotating biological contactors. U wordt vroegtijdig gewaarschuwd voor een eventuele overstroming via lokale alarmvoorzieningen of systemen die u op afstand waarschuwen via SMS waardoor kostbare opruim en schoonmaak operaties voorkomen worden. Onze systemen stellen u tevens in staat de correcte werking van pompen en motoren op afstand te bewaken.

Septic tank vloeistofniveau alarm

Het Aqualeak Septic Tank Alarm is een automatisch alarmsysteem dat SMS berichten verstuurd wanneer het vloeistofniveau te hoog stijgt of luchtdruk wegvalt.

Het Septic Tank Alarmsysteem wordt veel toegepast in waterbehandeling installaties, pompstation en voor het bewaken van het niveau in septics tanks. Het Septic Tank Alarm waarschuwt vroegtijdig voor een mogelijke overstroming en helpt daarmee kostbare schoonmaakoperaties voorkomen.
Septic tank vloeistofniveau alarm details
Klaxon Vloeistofniveau Alarm

Het Aqualeak Klaxon Alarm geeft een luide sirene en helder knipperlicht zodra een alarm is opgetreden.

Het Klaxon Alarm beschikt over 2 alarm ingangen en het is mogelijk het Klaxon Alarm te voorzien van een zonnepaneel zodat het ideaal is om te gebruiken op locaties waar geen electriciteit voorhanden is.
Klaxon Vloeistofniveau Alarm Details
RBC Rotating Biological Contactor alarm

Het Aqualeak RBC Alarmsysteem is ontworpen voor Rotating Biological Contactors of vergelijkbare biologische behandelingsinstallaties.

Het Aqualeak RBC Alarm treedt in werking zodra het aantal rotaties per uur onder een instelbare limiet komt. In het geval van een alarm worden achtereenvolgens instelbare SMS berichten naar 5 programmeerbare telefoonnummers verstuurd.
RBC Rotating Biological Contactor alarm details
Vul onderstaande gegevens in om meer informatie aan te vragen.

Wij zijn er om samen met u tot de beste oplossing te komen.
+31 (0)182 602667
Maandag - Vrijdag
9:00 - 17:00