Water Leak Detection   •   Oil Leak Detection   •   Environmental Alarms
telefoon: +31 (0)182 602667
email: info@aqualeak.nl

Klaxon Vloeistofniveau Alarm

Klaxon vloeistofniveau Alarm

Vloeistofniveau alarmsysteem

Het Aqualeak Klaxon vloeistofniveau alarmsysteem is ontwikkeld om een luide toon en helder knipperlicht te geven bij een storing of te hoog vloeistofniveau in bijvoorbeeld een installatie, pompstation of opslagtank. Het systeem zit veilig in een IP65 behuizing en kan op netstroom worden aansloten of voorzien worden van een zonnepaneel.

  • Akoestisch alarm van 100 dB met automatische time out functie
  • Helder Xenon knipperlicht
  • Voorzien van battery back-up

Het Aqualeak Klaxon vloeistofniveau alarm is eenvoudig te installeren in elke technische installatie. Indien aangesloten op een vlotterschakelaar zal het vloeistofniveau alarm in werking treden zodra het vloeistofniveau te hoog wordt. Het systeem is voorzien van tijdsvertraging om vals alarm te voorkomen en op het alarmpaneel bevindt zich een indicator om aan te geven dat het systeem correct functioneert. Het systeem kan worden voorzien van zonnepanelen zodat er geen lange kabels naar afgelegen locaties aangelegd hoeven te worden. Door dit vloeistofniveau bewaking systeem te installeren wordt vroegtijdig gewaarschuwd voor bijvoorbeeld een verstopping waardoor kostbare schoonmaakoperaties voorkomen kunnen worden.

Het Klaxon vloeistofniveau alarm wordt veel toegepast in waterbehandeling installaties en pompstations.

Specificaties
Afmetingen: 213 x 185 x 102 mm
Voeding: 230 V AC of zonnepaneel
Geluidsniveau: 100db @ 1m
Maximaal aantal ingangen: 2
Behuizing: IP65 rating

Gerelateerde Producten

Alarm Repeater AR1 Single Zone

De AR1 Remote Repeater geeft hetzelfde audio visueel alarm weer als het hoofdpaneel.

De AR1 is in staat een alarmsignaal door te sturen naar een telefoon dialler of gebouwbeheersysteem via een optioneel no-volt relais. Vaak wordt de AR1 gebruikt in combinatie met onze Floodstoppa en AquaTek waterlekdetectie panelen, SMS Temperatuur Alarm en Klaxon Alarm panelen.
Alarm Repeater AR1 Single Zone Details
sirene en knipperlicht alarm

Gemonteerd op een zichtbare en hoorbare locatie zoals aan de buitenkant van een ruimte of gebouw of in een technische ruimte worden de aanwezige personen gewaarschuwd dat er een alarm in werking is getreden.

Het luide akoestische signaal en het heldere knipperlicht kan iemand maar moeilijk ontgaan, zelfs op een behoorlijke afstand.
sirene en knipperlicht alarm details
Vul onderstaande gegevens in om meer informatie aan te vragen.

Wij zijn er om samen met u tot de beste oplossing te komen.
+31 (0)182 602667
Maandag - Vrijdag
9:00 - 17:00