Water Leak Detection   •   Oil Leak Detection   •   Environmental Alarms
telefoon: +31 (0)182 602667
email: info@aqualeak.nl

Septic Tank Alarm

Septic tank vloeistofniveau alarm

SMS Septic Tank Alarm

Het Aqualeak SMS Septic Tank alarm werkt met elke standaard SIM card en er kunnen maximaal 5 telefoonnummers geprogrammeerd worden. Het vloeistofniveau alarm heeft 4 separate alarmingangen en kan worden gekoppeld aan een vlotterschakelaar of luchtdrukschakelaar om hoge vloeistofniveaus of wegvallende luchtdruk te detecteren. Het SMS vloeistofniveau alarmsysteem is voorzien van een automatische battery back-up zodat het systeem gedurende 48 uur blijft werken in geval van een stroomstoring.

  • SMS berichten naar 5 programmeerbare telefoonnummers
  • Geen vaste telefoonaansluiting vereist
  • Eenvoudig te programmeren via SMS berichten, kan vanaf afstand gedaan worden

Zodra een alarmsignaal wordt ontvangen van een van de sensors zal het Aqualeak SMS Septic Tank Alarm een programmeerbaar SMS bericht versturen naar de programmeerbare telefoonnummers tot een van de telefoonnummers bevestigt dat het bericht is ontvangen. Elk van de 4 alarm ingangen kan worden voorzien van een individueel SMS bericht zodat de specifieke situatie uit het SMS bericht blijkt, overal ter wereld. Optioneel kan het SMS vloeistofniveau alarmsysteem worden voorzien van een pomp reset functie en het systeem kan worden geleverd met een knipperlicht en sirene.

Het SMS Septic Tank Alarmsysteem wordt veel toegepast in waterbehandeling installaties en pompstations.

Specificaties
Afmetingen: 213 x 185 x 102 mm
Voeding: 230 V AC
Maximaal aantal ingangen: 4
Maximaal aantal uitgangen: 5 programmeerbare telefoonnummers
Optie: Zonnepaneel

Gerelateerde Producten

Alarm Repeater AR1 Single Zone

De AR1 Remote Repeater geeft hetzelfde audio visueel alarm weer als het hoofdpaneel.

De AR1 is in staat een alarmsignaal door te sturen naar een telefoon dialler of gebouwbeheersysteem via een optioneel no-volt relais. Vaak wordt de AR1 gebruikt in combinatie met onze Floodstoppa en AquaTek waterlekdetectie panelen, SMS Temperatuur Alarm en Klaxon Alarm panelen.
Alarm Repeater AR1 Single Zone Details
sirene en knipperlicht alarm

Gemonteerd op een zichtbare en hoorbare locatie zoals aan de buitenkant van een ruimte of gebouw of in een technische ruimte worden de aanwezige personen gewaarschuwd dat er een alarm in werking is getreden.

Het luide akoestische signaal en het heldere knipperlicht kan iemand maar moeilijk ontgaan, zelfs op een behoorlijke afstand.
sirene en knipperlicht alarm details
Vul onderstaande gegevens in om meer informatie aan te vragen.

Wij zijn er om samen met u tot de beste oplossing te komen.
+31 (0)182 602667
Maandag - Vrijdag
9:00 - 17:00