Water Leak Detection   •   Oil Leak Detection   •   Environmental Alarms
telefoon: +31 (0)182 602667
email: info@aqualeak.nl

Gerelateerde producten voor onze Olielek Detectie Systemen

Aqualeak voert een zorgvuldig samengesteld assortiment componenten gerelateerd aan onze olielekdetector systemen. Deze componenten zijn specifiek afgestemd voor gebruik in combinatie met onze oliedetectie systemen. Hierdoor zijn wij in staat onze systemen modulair op te bouwen specifiek voor uw situatie. Dit resulteert in betrouwbaarheid, snelheid en overzichtelijkheid. Aqualeak levert sensors om de aanwezigheid van olie, diesel, chemicaliën of zuren te constateren en componenten om de capaciteit en mogelijkheden van uw alarmsysteem uit te breiden zoals automatische telefoon units of SMS units om u te waarschuwen als er een alarm optreedt, maar ook Remote Repeater panelen. Daarnaast leveren we afsluiters om de toevoer automatisch af te sluiten in geval van een lekkage. 

Hieronder vindt u onze gerelateerde componenten per categorie: sensors, afsluiters, repeaters, auto diallers. Essentieel voor al onze olielekdetectie systemen is onze Redeye Sensor om de aanwezigheid van vloeistoffen op oliebasis te detecteren.

Sensors

Redeye oliesensor sonde

De Aqualeak RedEye oliedetector is een sonde die onze klanten gebruiken voor de detectie van olie-gerelateerde producten zoals diesel en brandstof, maar ook voor chemicaliën en zuren.

De RedEye sensor detecteert elke verandering in de brekingsindex van het betreffende oppervlak.
Redeye oliesensor sonde details

Afsluiters

Solenoid afsluiters

Aqualeak Solenoid Automatische Afsluiters besturen uw olietoevoer zodat de olieleiding automatisch afsluit of juist opent indien daar om gevraagd wordt. 

De afsluiters zijn verkrijgbaar ½”, ¾”, 1”, 1¼”, 1½” en 2" met zero lift specificaties zodat er geen drukverschil tussen ingang en uitgang vereist is voor een correcte werking. Andere diameters zijn op aanvraag leverbaar.
Solenoid afsluiters details

Repeaters

Alarm Repeater RA

De Aqualeak RA Remote Repeater is ontworpen als stand alone module en kan in serie geschakeld worden om een alarm op meerdere locaties tegelijk te signaleren.

De RA Remote Repeater module accepteert alarmsignalen van elk no-volt relais en wordt veel gebruikt in combinatie met de Aqualeak waterlekdetectie systemen WaterBug en AquaTraq, OTF en OTMA temperatuurmonitoring en klimaatbeheersing en RGO, OilBug en RedEye olielekdetectie alarmpanelen.
Alarm Repeater RA Details
Alarm Repeater RAA Multi Zone

Onze RAA Remote Repeater kan zowel ingezet worden als repeater voor 2 tot 128 individuele alarmpanelen, maar ook voor een multizone alarmpaneel met 2 tot 128 aangesloten zones.

De RAA Remote Repeater beschikt over visuele alarmeringen per aangesloten zone en een algemeen akoestisch alarm. Op deze manier bent u in staat direct de getroffen zone te identificeren. De RAA Remote Repeater wordt vooral gebruikt in combinatie met de Aqualeak GWD waterlekdetectie panelen, RGO olielekdetectie panelen en OGW klimaatbeheersing panelen.
Alarm Repeater RAA Multi Zone Details

Automatische Telefoon Diallers

Solodial automatische telefoon unit

De Aqualeak SoloDial automatische telefoon unit kan 8 verschillende telefoonnummers bellen om u op de hoogte te stellen van een alarmsituatie.

De Aqualeak SoloDial telephone dialler beschikt over 1 alarmingang en kan automatisch een lijst van 8 telefoonnummers bellen om een bericht te laten horen of een SMS te versturen. De Solodial telephone dialler communiceert met de Aqualeak waterlekdetectie systemen, met de olielekdetectie systemen en met de klimaatbeheersing systemen voor temperatuur en vochtigheid monitoring.
Solodial automatische telefoon unit details
Autocall automatische telefoon unit

Het AutoCall automatic dialing systeem van Aqualeak kan 10 verschillende telefoonnummers bellen om u te informeren dat er een alarm is opgetreden.

Het AutoCall automatisch telefoon systeem beschikt over vier separate alarm ingangen en voor elk kanaal kan een individueel bericht worden ingesteld. De AutoCall telefoon unit communiceert met de Aqualeak waterlekdetectie systemen, met de olielekdetectie systemen en met de klimaatbeheersing systemen voor temperatuur en vochtigheid monitoring via een no-volt relais.
Autocall automatische telefoon unit details
SMS Alarm unit

De Aqualeak SMS Alarm Unit stuurt SMS tekstberichten naar maximaal 5 programmeerbare telefoonnummer zodra er sprake is van een alarmsituatie.

Onze SMS Alarm Unit beschikt over 4 ingangen waarbij voor elk kanaal een verschillend bericht kan worden ingesteld. De SMS Alarm Unit werkt met elk mobiel netwerk op basis van een SIM card en heeft geen vaste telefoonaansluiting nodig. Daarom is de Aqualeak SMS Alarm unit ideaal voor afgelegen locaties.
SMS Alarm unit details

Akoestische en Visuele Signalering

sirene en knipperlicht alarm

Gemonteerd op een zichtbare en hoorbare locatie zoals aan de buitenkant van een ruimte of gebouw of in een technische ruimte worden de aanwezige personen gewaarschuwd dat er een alarm in werking is getreden.

Het luide akoestische signaal en het heldere knipperlicht kan iemand maar moeilijk ontgaan, zelfs op een behoorlijke afstand.
sirene en knipperlicht alarm details
Vul onderstaande gegevens in om meer informatie aan te vragen.

Wij zijn er om samen met u tot de beste oplossing te komen.
+31 (0)182 602667
Maandag - Vrijdag
9:00 - 17:00