Water Leak Detection   •   Oil Leak Detection   •   Environmental Alarms
telefoon: +31 (0)182 602667
email: info@aqualeak.nl

RGO Multi-zone Oil Leak Detector

RGO Olielek Detector

Multi Zone Olielek Detectie

Het RGO multizone olielek detectie alarmsysteem wordt vaak ingezet voor de bewaking van brandstof opslagplaatsen, brandstoftanks, olietanks, machinekamers en voor het bewaken van leidingen. De RGO maakt gebruik van de Redeye sensor en is in staat om olie, diesel en bepaalde chemicaliën en zuren te detecteren. Per zone (maximaal 32) kunnen twee sensoren worden aangesloten op de RGO zodat er maximaal 64 zones bewaakt worden. De RGO is voorzien van een battery back-up en 2 uitgang relais. Indien gewenst kan elke separate zone voorzien worden van een uitgang relais.

  • Multizone lekdetectiesysteem met audio en visueel alarm
  • Voorzien van 2 uitgang relais voor de aansturing van bijvoorbeeld afsluiters of pompen
  • Voorzien van battery back-up zodat het systeem blijft functioneren als de voeding wegvalt

Om gevaarlijke situaties en kostbare reparaties te voorkomen is het essentieel dat een lekkage direct wordt geconstateerd. Zodra de aanwezigheid van olie, diesel of water wordt gedetecteerd door een verandering van de brekingsindex van het oppervlak slaat de RGO alarm. Een hoorbaar en zichtbaar alarm gaat af en tegelijkertijd schakelen de 2 uitgang relais om bijvoorbeeld het gebouwbeheersysteem of de controlekamer te waarschuwen of om kleppen of pompen te schakelen. Onze RGO wordt al lange tijd succesvol ingezet voor de bewaking van bijvoorbeeld olie of diesel opslagtanks, brandstofleidingen, ketelhuizen en machinekamers.

Specificaties
Afmetingen: 255 x 215 x 125 mm
Voeding: 240 V AC
Sensor instelling: 0 mm tot 25 mm
Sensors: Maximaal 2 per zone
Maximale kabellengte: 100 meter
Relais: 240 V / 2 amp
240 V / 8 amp

Gerelateerde Producten

Redeye oliesensor sonde

De Aqualeak RedEye oliedetector is een sonde die onze klanten gebruiken voor de detectie van olie-gerelateerde producten zoals diesel en brandstof, maar ook voor chemicaliën en zuren.

De RedEye sensor detecteert elke verandering in de brekingsindex van het betreffende oppervlak.
Redeye oliesensor sonde details
Alarm Repeater RAA Multi Zone

Onze RAA Remote Repeater kan zowel ingezet worden als repeater voor 2 tot 128 individuele alarmpanelen, maar ook voor een multizone alarmpaneel met 2 tot 128 aangesloten zones.

De RAA Remote Repeater beschikt over visuele alarmeringen per aangesloten zone en een algemeen akoestisch alarm. Op deze manier bent u in staat direct de getroffen zone te identificeren. De RAA Remote Repeater wordt vooral gebruikt in combinatie met de Aqualeak GWD waterlekdetectie panelen, RGO olielekdetectie panelen en OGW klimaatbeheersing panelen.
Alarm Repeater RAA Multi Zone Details
Autocall automatische telefoon unit

Het AutoCall automatic dialing systeem van Aqualeak kan 10 verschillende telefoonnummers bellen om u te informeren dat er een alarm is opgetreden.

Het AutoCall automatisch telefoon systeem beschikt over vier separate alarm ingangen en voor elk kanaal kan een individueel bericht worden ingesteld. De AutoCall telefoon unit communiceert met de Aqualeak waterlekdetectie systemen, met de olielekdetectie systemen en met de klimaatbeheersing systemen voor temperatuur en vochtigheid monitoring via een no-volt relais.
Autocall automatische telefoon unit details
SMS Alarm unit

De Aqualeak SMS Alarm Unit stuurt SMS tekstberichten naar maximaal 5 programmeerbare telefoonnummer zodra er sprake is van een alarmsituatie.

Onze SMS Alarm Unit beschikt over 4 ingangen waarbij voor elk kanaal een verschillend bericht kan worden ingesteld. De SMS Alarm Unit werkt met elk mobiel netwerk op basis van een SIM card en heeft geen vaste telefoonaansluiting nodig. Daarom is de Aqualeak SMS Alarm unit ideaal voor afgelegen locaties.
SMS Alarm unit details
sirene en knipperlicht alarm

Gemonteerd op een zichtbare en hoorbare locatie zoals aan de buitenkant van een ruimte of gebouw of in een technische ruimte worden de aanwezige personen gewaarschuwd dat er een alarm in werking is getreden.

Het luide akoestische signaal en het heldere knipperlicht kan iemand maar moeilijk ontgaan, zelfs op een behoorlijke afstand.
sirene en knipperlicht alarm details
Vul onderstaande gegevens in om meer informatie aan te vragen.

Wij zijn er om samen met u tot de beste oplossing te komen.
+31 (0)182 602667
Maandag - Vrijdag
9:00 - 17:00