Water Leak Detection   •   Oil Leak Detection   •   Environmental Alarms
telefoon: +31 (0)182 602667
email: info@aqualeak.nl

AquaLeak BREEAM WAT4 Sensor-gestuurde lekdetectie systemen

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan duurzaamheid van gebouwen. In Nederland waren de eisen voor duurzame gebouwen tot voor kort niet geharmoniseerd. Door implementatie van de BREEAM- systematiek is een goed beoordelingskader beschikbaar. BREEAM (Building Research Establishment's Environmental Assessment Method) is de leidende en wereldwijd meest gebruikte methode voor het meten van de milieuprestaties van gebouwen. Het zet de standaard voor best-practice in duurzaam ontwerp en is de de-facto maatlat geworden om de milieuprestatie van een gebouw te beschrijven. BREEAM-NL is de naar de Nederlandse situatie vertaalde versie van BREEAM.

BREEAM-NL is gebaseerd op de in Engeland uitgebreid geteste en toegepaste BREEAM standaard. In Engeland zijn al meer dan 115.000 gebouwen met BREEAM gecertificeerd en zijn meer dan 700.000 huizen en utiliteitsgebouwen geregistreerd om met BREEAM beoordeeld te worden. Ga voor meer informatie over BREEAM naar: Breeam.nl

AquaLeak Detection levert al jarenlang succesvol systemen die voldoen aan de WAT2, WAT3 en WAT4 criteria.

PIR BREEAM wat4 aanwezigheidsdetectie Waterlek Detector

AquaPIR BREEAM WAT4 zelfsluitende watertoevoer sanitair

Onze AquaPIR BREEAM WAT4 zelfsluitende watertoevoer sanitair is ontwikkeld om te voldoen aan de BREEAM WAT4 criteria. De AquaPIR maakt gebruikt van een PIR sensor om de aanwezigheid van personen te detecteren. Zodra de aanwezigheidsdetectie personen in de ruimte detecteert wordt de watertoevoer geopend door middel van een elektrische bedienbare afsluiter.

  • Conform de BREEAM WAT4 criteria
  • Reduceert waterverlies door kleine waterlekkages in toiletfaciliteiten
  • beschikbare afsluiter diameters: ½”, ¾”, 1”, 1¼”, 1½”,2" andere diameters op aanvraag
PIR BREEAM wat4 aanwezigheidsdetectie Waterlek Detector Details
Vul onderstaande gegevens in om meer informatie aan te vragen.

Wij zijn er om samen met u tot de beste oplossing te komen.
+31 (0)182 602667
Maandag - Vrijdag
9:00 - 17:00