Water Leak Detection   •   Oil Leak Detection   •   Environmental Alarms
telefoon: +31 (0)182 602667
email: info@aqualeak.nl

SMS Alarm

SMS alarm paneel

Multi Zone SMS Alarm Unit

De Aqualeak SMS Alarm Unit werkt met elke standaard SIM Card en stuurt tekst berichten naar maximaal 5 verschillende telefoonnummers. De unit beschikt over 4 separate ingangen en kan worden aangesloten op alle alarmsystemen met een no-volt uitgang relais. De SMS Alarm Unit is uitgerust met een detector voor stroomstoringen en zal in dat geval overschakelen op de ingebouwde battery back-up zodat het systeem nog 48 uur blijft werken in geval van een stroomstoring.

  • SMS berichten naar maximaal 5 verschillende telefoonnummers
  • Geen vaste telefoonaansluiting vereist
  • Eenvoudig in te stellen via SMS, kan op afstand ingesteld worden
  • Optioneel uit te rusten met zonnepaneel

Zodra een alarmsignaal wordt ontvangen zal de SMS Alarm Unit een programmeerbaar SMS bericht sturen naar het eerste telefoonnummer. Indien dit nummer niet bevestigt dat het SMS bericht is ontvangen zal de SMS Alarm Unit automatisch het volgende nummer een bericht sturen. Voor elk van de 4 alarm ingangen kan een individueel programmeerbaar SMS bericht verstuurd worden zodat de betreffende zone of toepassing geïdentificeerd kan worden vanuit elke locatie ter wereld.

De SMS Alarm Unit wordt veel toegepast voor waterlekdetectie, olielekdetectie, temperatuur alarm / monitoring en klimaatbeheersing, brandalarmen, inbraakalarmen, electriciteit storingen, no-break set storingen (ups), afvalwater installaties en pomp storingen.

Specificaties
Afmetingen: 213 x 185 x 102 mm
Voeding: 230 V AC
Maximaal aantal ingangen: 4
Maximaal aantal uitgangen: 5 programmeerbare telefoonnummers
Optioneel: Zonnepaneel