Water Leak Detection   •   Oil Leak Detection   •   Environmental Alarms
telefoon: +31 (0)182 602667
email: info@aqualeak.nl

AR4 Remote Repeater

Alarm Repeater AR4

AR4 Remote Alarm Repeater

De Aqualeak AR4 Remote Repeater kan worden gebruikt als repeater voor 4 individuele alarmpanelen of voor een alarmpaneel waarop maximaal 4 zones zijn aangesloten. Onze AR4 repeater geeft visuele signaleringen per alarmpaneel of aangesloten zone en een algemeen akoestisch alarm. Op deze wijze kunt u direct de getroffen zone identificeren. De AR4 alarmrepeater wordt gebruikt in combinatie met onze AquaTek, AquaTraq, FloodStoppa, OGW klimaatbeheersing, OTF en OTMA temperatuuralarm, AquaTek4 en TempTek4 alarmpanelen.

  • Biedt bewaking op afstand voor maximaal 4 lekdetectie alarmpanelen of maximaal 4 zones
  • Kan worden voorzien van uitgangsrelais zodat het alarmsignaal kan worden doorgestuurd
  • De AR4 Remote Repeater beschikt over een individueel alarm per zone

Zodra het hoofdpaneel in alarm treedt zal ook de AR4 Remote Repeater in werking treden met een akoestisch en visueel alarm om aan te geven in welke zone het lek zich bevindt. Het hoorbare alarm kan onderdrukt worden met de mute-knop, maar het visuele (LED) alarm blijft knipperen totdat het probleem is opgelost. Indien de AR4 is voorzien van het optionele uitgangsrelais is het mogelijk het alarmsignaal door te sturen naar bijvoorbeeld een andere remote repeater of het gebouwbeheersysteem.

Onze AR4 Remote repeater wordt veel toegepast in computerruimtes, serverrooms, communicatie ruimtes, datacenters, controlekamers, technische ruimtes en machinekamers.


Specificaties
Afmetingen: 122 x120 x 60 mm
Voeding: 240VAC
Verbruik: 50mA
Uitgangsoptie: No-volt relais (optioneel)
Relay Rating: 240 V AC 2amp