Water Leak Detection   •   Oil Leak Detection   •   Environmental Alarms
telefoon: +31 (0)182 602667
email: info@aqualeak.nl

RAA Remote Repeater

Alarm Repeater RAA

RAA Multi Zone Remote Alarm Repeater

Onze RAA Remote Repeater kan zowel ingezet worden als repeater voor 2 tot 128 individuele alarmpanelen, maar ook voor een multizone alarmpaneel met 2 tot 128 aangesloten zones. De RAA kan worden aangesloten op elk alarmpaneel met relais uitgangen. Het is mogelijk het Aqualeak RAA Remote Repeater alarmpaneel aan te sluiten op meerdere separate alarmpanelen in een gebouw zodat centrale bewaking mogelijk wordt.

De RAA Remote Repeater beschikt over visuele alarmeringen per aangesloten zone en een algemeen akoestisch alarm. Op deze manier bent u in staat direct de getroffen zone te identificeren. De RAA Remote Repeater wordt vooral gebruikt in combinatie met de Aqualeak GWD waterlekdetectie panelen, RGO olielekdetectie panelen en OGW klimaatbeheersing panelen.

  • Biedt bewaking op afstand tot 128 zones
  • Kan worden voorzien van battery back-up
  • De RAA Remote Repeater beschikt over individuele alarmen per zone ter identificatie van de zone met de lekkage

Zodra het hoofdpaneel in alarm treedt ontvangt de RAA Remote Repeater een alarmsignaal via het no-volt relais. De RAA geeft 3 indicaties weer: leak detected, line fault en line healthy. Bij een alarm geeft de RAA zowel hoorbaar als zichtbaar aan in welke zone het alarm is afgegaan en welk type alarm het betreft: leak detecteer of line fault. Het akoestisch alarm kan onderdrukt worden met de mute-knop op het paneel. Het RAA alarmpaneel beschikt standaard over twee uitgang relais, zodat het kan worden gekoppeld aan de bijvoorbeeld de Aqualeak Autodial unit of het gebouwbeheersysteem. Optioneel is het RAA alarmpaneel ook uit te voeren met uitgang relais per zone. 

Onze RA Remote repeater wordt veel toegepast in computerruimtes, serverrooms, communicatie ruimtes, datacenters, controlekamers, technische ruimtes en machinekamers.

Specificaties
Afmetingen (2 – 8 Zones): 217 x 257 x 112 mm
Afmetingen (9 – 16 Zones): 380 x 280 x 130 mm
Afmetingen (17 – 32 Zones): 600 x 300 x 130 mm
Afmetingen (33 – 64 Zones): 600 x 300 x 130 mm
Voeding: 240 V AC
Relay Rating: 240VAC 8amp / 240VAC 2amp