Water Leak Detection   •   Oil Leak Detection   •   Environmental Alarms
t: +44 (0)1249 715698
e: enquiries@aqualeak.com

Waterdetectie Sensors

Watersensor kabel

Sensorkabel (SC)

Aqualeak Sensorkabel (SC) is ontwikkeld om de aanwezigheid van water te detecteren in grotere gebieden of onder leidingen. Onze Sensorkabel detecteert water over de hele lengte van de kabel en is verkrijgbaar van 1 tot 100 meter lengte. Aqualeak Sensorkabel is geconstrueerd van gedraaide geïsoleerde strengen die dienen als drager voor dubbele enkelvoudige hoogwaardige roestvrijstalen geleiders, de verbindingen zijn beveiligde DIN stekkers.
Zodra de sensorkabel in aanraking met water komt zal het lekdetectie systeem in alarm treden.

Watersensor Sonde

Verstelbare Sensor Sonde (FS4/S)

De Aqualeak lekdetectie systemen gebruiken de FS4/S verstelbare Sensor Sonde als water gedetecteerd moet worden op een specifieke plaats zoals in een lekbak, kuip, afvoerbuis, afvoerkanaal of een goot. De hoogte van de waterdetector is volledig instelbaar tussen 0 mm en 25 mm en de sensor kan zowel op de vloer als aan de wand gemonteerd worden. Het is mogelijk meerdere Sensor Sondes parallel te schakelen zodat multipoint lekdetectie tot de mogelijkheden behoort met een single zone alarmpaneel of meerdere sensoren kunnen individueel gekoppeld worden aan een multi zone waterlekdetectie systeem. De sensoren worden bekabeld met geleidekabel.

Watersensor sonde

Beschermde Verstelbare Sensor Sonde (FS4/SB)

De FS4/SB waterdetector is leverbaar met een robuuste beschermde behuizing zodat de watersensor kan worden ingezet op locaties waar schade gemakkelijk veroorzaakt zou kunnen worden. Verkrijgbaar voor zowel vloer- als wandmontage. De behuizing dient tevens als kabeldoos zodat de verbindingen veilig opgeborgen zitten. De hoogte van de sensor is volledig instelbaar tussen 0 mm en 25 mm en het is mogelijk meerdere sensors parallel te schakelen zodat meerdere posities tegelijkertijd bewaakt worden.

Watersensor sonde

Wandmontage Sensor Sonde

De Aqualeak wandmontage sensor sonde wordt ingezet op plaatsen waar vloermontage niet mogelijk is of waar sensortape makkelijk zou beschadigen doordat er bijvoorbeeld vaak personen door de ruimte lopen of voorwerpen verplaatst worden. De wandmontage sensor sondes kunnen worden doorgelust zodat de hele omtrek van een ruimte bewaakt kan worden op waterlekkage.

Watersensor minipad

Minipad Sensor

De Aqualeak minipad sensor is uitgerust met een geleide oppervlak om de aanwezigheid van water te detecteren. Deze waterdetectors zijn ideaal voor airconditioning units en bijvoorbeeld in kruipruimtes of dubbele vloeren.

copyright 2018 Aqualeak Detection Ltd
web design by intechnia