Water Leak Detection   •   Oil Leak Detection   •   Environmental Alarms
telefoon: +31 (0)182 602667
email: info@aqualeak.nl

AquaTek 4 Sensor-gestuurd Multi-zone Waterlek Detectie Alarm

AquaTek 4 waterlekdetectie Alarm

Basis multi-zone lekdetectie alarm

De AquaTek4 is een basis waterlek detectie systeem die 4 zones / ruimtes tegelijkertijd kan monitoren. We hebben de AquaTek4 specifiek ontworpen voor huishoudelijke toepassingen of gebruik in utiliteitsgebouwen. Voorzien van een hoorbaar alarm en 4 LED's die aangeven in welke zone de lekkage is geconstateerd.

  • Compact 4 zone waterlek detectie systeem
  • Kan worden gebruikt in combinatie met onze sensor kabels, sensor pads en sensor sondes
  • Kan aangesloten worden op het gebouwbeheersysteem of andere systemen

Zodra water wordt gedetecteerd gaat de AquaTek4 in alarm. Een alarmsignaal klinkt en een LED geeft aan welke zone is geactiveerd. Het geluidsignaal kan worden onderdrukt door de mute-knop en de oorzaak van de lekkage kan worden opgespoord. Optioneel is de AquaTek4 leverbaar met een relais per individuele zone, zodat (indien gecombineerd met AquaLeak solenoïd afsluiters) de watertoevoer automatisch kan worden afgesloten. De sensoren kunnen tot 30 meter van de module worden geplaatst.

De AquaTek4 wordt bijvoorbeeld toegepast in server ruimtes, opslagruimtes, moeilijk bereikbare leidingen, water opslag tanks, etc.

Specification
Dimensions: 120x122x60 mm
Power Supply: 230VAC
Power Usage: 50mA
Audibility: 85db at 10cm
IP Rating: 65
Relay Rating: 230VAC 8 amp
Max Sensing Distance: 30m

Gerelateerde Producten

watersensor

Aqualeak Detection levert verschillende typen technologie voor waterdetectie. Daarom kunnen wij altijd een lekdetectie systeem leveren specifiek voor uw toepassing. 

Onze type waterdetectors zijn: sensorkabel, sensor sondes en sensor pads. Afhankelijk van uw toepassing maken we de juiste keuze voor uw waterlekdetectie systeem. 
watersensor details
lekdetectie zelfsluitende watertoevoer breeam wat4 lekdetectie afsluiter solenoid

Aqualeak Solenoid Automatische Afsluiters besturen uw watertoevoer zodat de watertoevoer automatisch afsluit of juist opent indien daar om gevraagd wordt. 

De afsluiters zijn verkrijgbaar ½”, ¾”, 1”, 1¼”, 1½” en 2" met zero lift specificaties zodat er geen drukverschil tussen ingang en uitgang vereist is voor een correcte werking. Andere diameters en warmwater versies zijn op aanvraag leverbaar.
lekdetectie zelfsluitende watertoevoer breeam wat4 lekdetectie afsluiter solenoid details
Alarm Repeater AR4 Multi Zone

De Aqualeak AR4 Remote Repeater kan worden gebruikt als repeater voor 4 individuele alarmpanelen of voor een alarmpaneel waarop maximaal 4 zones zijn aangesloten.

Onze AR4 repeater geeft visuele signaleringen per alarmpaneel of aangesloten zone en een algemeen akoestisch alarm. Op deze wijze kunt u direct de getroffen zone identificeren. De AR4 alarmrepeater wordt gebruikt in combinatie met onze AquaTek, AquaTraq, FloodStoppa, OGW klimaatbeheersing, OTF en OTMA temperatuuralarm, AquaTek4 en TempTek4 alarmpanelen.
Alarm Repeater AR4 Multi Zone Details
Autocall automatische telefoon unit

Het AutoCall automatic dialing systeem van Aqualeak kan 10 verschillende telefoonnummers bellen om u te informeren dat er een alarm is opgetreden.

Het AutoCall automatisch telefoon systeem beschikt over vier separate alarm ingangen en voor elk kanaal kan een individueel bericht worden ingesteld. De AutoCall telefoon unit communiceert met de Aqualeak waterlekdetectie systemen, met de olielekdetectie systemen en met de klimaatbeheersing systemen voor temperatuur en vochtigheid monitoring via een no-volt relais.  Autocall automatische telefoon unit details
SMS Alarm unit

De Aqualeak SMS Alarm Unit stuurt SMS tekstberichten naar maximaal 5 programmeerbare telefoonnummer zodra er sprake is van een alarmsituatie.

Onze SMS Alarm Unit beschikt over 4 ingangen waarbij voor elk kanaal een verschillend bericht kan worden ingesteld. De SMS Alarm Unit werkt met elk mobiel netwerk op basis van een SIM card en heeft geen vaste telefoonaansluiting nodig. Daarom is de Aqualeak SMS Alarm unit ideaal voor afgelegen locaties.
SMS Alarm unit details
sirene en knipperlicht alarm

Gemonteerd op een zichtbare en hoorbare locatie zoals aan de buitenkant van een ruimte of gebouw of in een technische ruimte worden de aanwezige personen gewaarschuwd dat er een alarm in werking is getreden.

Het luide akoestische signaal en het heldere knipperlicht kan iemand maar moeilijk ontgaan, zelfs op een behoorlijke afstand.
sirene en knipperlicht alarm details
Vul onderstaande gegevens in om meer informatie aan te vragen.

Wij zijn er om samen met u tot de beste oplossing te komen.
+31 (0)182 602667
Maandag - Vrijdag
9:00 - 17:00