Water Leak Detection   •   Oil Leak Detection   •   Environmental Alarms
telefoon: +31 (0)182 602667
email: info@aqualeak.nl

DWD Sensor-gestuurde Single-zone Waterlek Detector

DWD huishoudelijk Waterlek Detector

Huishoudelijk water detectie alarm

Ons DWD waterlek detectie alarm is ontworpen voor thuisgebruik op plaatsen waar water lekkage kan leiding tot schade en hoge reparatiekosten. De DWD is een volledig onafhankelijke unit die op een 9V batterij werkt, maar ook kan worden aangesloten op het lichtnet (optioneel).

  • Zodra water wordt gedetecteerd gaat het geluidsalarm af
  • Kan worden aangesloten op een automatische telefoonkiezer zodat u bericht krijgt ingeval van lekkage
  • Werkt volledig onafhankelijk en is eenvoudig te installeren

Dit compacte en onafhankelijk werkend apparaat heeft een sensor die kan worden aangebracht op elk oppervlak waar de mogelijkheid van een lek zich voordoet. De DWD blijft stil totdat er water wordt gedetecteerd. Het systeem treedt dan in alarm en er klinkt een luide sirene zodat u meteen weet dat er een lekkage is. U kunt direct in actie komen en de schade beperken.

De DWD wordt vaak gebruikt voor air conditioning units, afwasmachines, wasmachine, badkamers, zolders, kelders, boten en caravans.

U kunt de DWD aansluiten op de optioneel leverbare automatische telefoonkiezer. 6 door u zelf op te geven nummers worden dan gebeld met een vooraf ingesproken bericht. Waar u ook bent: Als er een lekkage optreedt wordt u op de hoogte gebracht zodat u in de gelegenheid bent snel te reageren op de situatie.

Specificaties (DWD unit)
Afmetingen: 100 x 60 x 35 mm
Voeding: Batterij 9V en/of lichtnet
Levensduur batterij: 1 jaar (normaal gebruik)
Geluidsniveau: 85dB @ 25m
Uitgang: Relais Optioneel
Afstand sensor tot paneel: 1,7 meter

 

Specificaties (Telefoon kiezer DWD)
Afmetingen: 140 x 90 x 36 mm
Voeding: Batterij 9V
Max aantal telefoon nummers: 6
Opnametijd: 16 seconden
Vereist: telefoonaansluiting

Gerelateerde Producten

SMS Alarm unit

De Aqualeak SMS Alarm Unit stuurt SMS tekstberichten naar maximaal 5 programmeerbare telefoonnummer zodra er sprake is van een alarmsituatie.

Onze SMS Alarm Unit beschikt over 4 ingangen waarbij voor elk kanaal een verschillend bericht kan worden ingesteld. De SMS Alarm Unit werkt met elk mobiel netwerk op basis van een SIM card en heeft geen vaste telefoonaansluiting nodig. Daarom is de Aqualeak SMS Alarm unit ideaal voor afgelegen locaties.
SMS Alarm unit details