British Dutch Spanish German North America     

Aqualeak Detection BV

Klimaatbewaking systemen

Aqualeak Detection levert verschillende single-zone en multi-zone systemen voor klimaatbeheersing van 'environmental criticals' zoals temperatuur en luchtvochtigheid. Limieten kunnen worden ingesteld en zodra deze overschreden worden treedt het systeem met audio visuele signalen in alarm en leggen indien gewenst de betreffende installatie stil of sturen een signaal naar het gebouwbeheersysteem. Aqualeak klimaatbeheersing systemen kunnen bijvoorbeeld worden gekoppeld aan onze SMS alarmsystemen. 

Klimaatbewaking alarmen

TempTek

Het Aqualeak TempTek alarm is een compact en voordelig temperatuurbewaking systeem. Door een of meer temperatuur sensoren aan de TempTek te koppelen kan een temperatuur range bewaakt worden tussen 0 - 30°C. Zodra de maximale ingestelde temperatuur bereikt wordt gaat de TempTek direct in alarm mode met een audio-visueel signaal. Via het ingebouwde potentiaalvrij contact kan het alarm worden gekoppeld aan bijvoorbeeld een gebouwbeheersysteem. Het TempTek klimaatbewaking systeem kan geplaatst worden in de te monitoren ruimte, maar ook daarbuiten.

Typische toepassingen: computerruimtes, serverruimtes, data centers, industrie, koelruimtes

Meer informatie

 
Environmental alarms - Temp Tek - by Aqualeak
 

TempTek 2

Een compacte en voordelige oplossing voor temperatuurbewaking voor 2 separate ruimtes of zones. Het systeem wordt vanuit de centrale control unit bestuurd en kan worden ingesteld op een boven- en ondergrens, tussen 5 - 30°C. Zodra de ingestelde limieten worden overschreden gaat het systeem in alarm en geeft een audio-visueel signaal met een indicatie van de ruimte of zone waar de temperatuur afwijking is geconstateerd. Het systeem kan via het potentiaalvrije contact worden gekoppeld aan bijvoorbeeld een gebouwbeheersysteem of een afsluiter of pomp. Het systeem kan in de betreffende ruimte worden geplaatst of daarbuiten.

Typische toepassingen: computerruimtes, serverruimtes, data centers, industrie, koelruimtes

Meer informatie

 
 
 

OGW Multizone

Het Aqualeak OGW klimaatbewakingsysteem kan tot 32 individuele zones bewaken. De OGW kan gekoppeld worden met temperatuursensoren tussen 5 en 30°C en luchtvochtigheidsensoren tussen 30 – 100%RH. Zodra de temperatuur of de luchtvochtigheid de gebruikersinstellingen overschrijdt gaat het systeem in alarm en geeft een audio-visueel signaal voor de betreffende sensor. Via potentiaalvrije contacten kan de OGW gekoppeld worden aan bijvoorbeeld een gebouwbeheersysteem. 

Typische toepassingen: computerruimtes, serverruimtes, data centers, industrie, koelruimtes

Meer informatie

 
 
Environmental alarms - OGW - by Aqualeak
 
 
 
Copyright © 2022 Aqualeak Detection BV  |  All Rights Reserved
Kandeelstraat 1
2801 WG Gouda
The Netherlands

t: +31 (0)182 602667
e: info@aqualeak.nl