British Dutch Spanish German North America     

Aqualeak Detection BV

Over Aqualeak

Wie zijn wij

Wij zijn een toonaangevend bedrijf in flow- en sensorgestuurde waterlekdetectie systemen, preventie oplossingen voor olielekdetectie en klimaatbewaking systemen voor het monitoren van diverse ‘environmental criticals' zoals temperatuur en vochtigheid.

Als een van de weinige Europese bedrijven hebben wij alles in eigen huis: ontwerp, fabricage, installatie, onderhoud en inbedrijfstelling. In samenwerking met ons uitgebreid netwerk van leveranciers kunnen we bijna elk gewenst systeem realiseren.

Onze systemen vinden hun weg naar een grote diversiteit aan toepassingen, zowel onshore als maritiem / offshore, variërend in omvang van huishoudelijk gebruik tot complexe bedrijfsgebouwen en industriële (petro-chemische) toepassingen. 

De laatste jaren zien wij een enorme toename in opdrachten gerelateerd aan BREEAM. Aqualeak levert haar geheel in eigen huis ontwikkelde apparatuur volledig conform de BREEAM voorschriften. 

Onze aanpak

Met alle disciplines onder 1 dak zijn we in staat om zeer klantgericht te werken. Dit betekent dat we specifieke klantwensen kunnen vertalen in concrete systeemoplossing. Mochten onze modulair opgebouwde systemen toch niet helemaal aansluiten bij de exacte klantwensen, dan kunnen we door onze uitgebreide expertise en marktkennis op het gebied van lekdetectie de juiste oplossing vinden. Door onze lange historie en enorme ervaring begrijpen we als geen ander hoe groot de druk op de projecten van onze klanten kan zijn. Wij hebben de reputatie snel actie te ondernemen, soepel en duidelijk te communiceren en we zorgen ervoor dat onze betrokkenheid in een project een soepele en prettige ervaring is.

Behind the scenes

Jaarlijks verwerken wij zo'n 2000 orders die vanuit het prachtige Wiltshire in Engeland naar vele landen wereldwijd verstuurd worden. De assemblage van onze systemen vindt plaats op enkele kilometers van ons hoofdkantoor. De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid en hebben we onze product range verder gestroomlijnd door continu innovaties in onze producten en systemen door te voeren, maar ook door acquisities om nieuwe technologie toe te voegen.

Lees hier meer over onze historie.

Copyright © 2022 Aqualeak Detection BV  |  All Rights Reserved
Kandeelstraat 1
2801 WG Gouda
The Netherlands

t: +31 (0)182 602667
e: info@aqualeak.nl