British Dutch Spanish German North America     

Aqualeak Detection BV

Waterlekdetectie systeemcomponenten

Vind hieronder een overzicht van de waterlekdetectie systeemcomponenten en accessoires die gebruikt worden bij onze control units:

Waterdetectie sensors

Sensorkabel

We leveren een range aan geavanceerde sensorkabels voor het detecteren van water in een specifiek gebied of zone of om bijvoorbeeld onder leidingen of in goten bevestigd te worden. De sensorkabels detecteren water over hun volledige lengte (1 tot 100 meter). Er is tevens een versie beschikbaar met een beschermende mantel die bijvoorbeeld op geleidende oppervlakken gebruikt kan worden.

Water leak detection sensor cables from Aqualeak

Spotsensor

De ESDUS spotsensors detecteren water op een specifieke locatie, zoals in een lekbak, drain of onder apparatuur. De hoogte van de sensor is instelbaar van 0mm tot 9mm en de ESDUS sensor kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden.

Het is mogelijk om meerdere sensoren in serie aan een single zone lekdetectie systeem te koppelen of meerdere sensoren individueel aan een multi zone systeem.

Water leak detection sensor probes ESDUS from Aqualeak

Afsluiters

De beschikbare afsluiters variëren van  ½” (15mm) tot 2” (50mm). We leveren 'normally closed' en 'normally open' varianten en voor onze WG systemen passen we de latching variant toe.

Solenoid valves for water leak detection by Aqualeak
 

   


SMS Alarm

De meeste van onze systemen kunnen worden uitgerust met een SMS Alarm. Zodra de lekdetectiesysteem in alarm treedt stuurt het SMS Alarmpaneel naar maximaal 5 telefoonnummers. De unit werkt met een standaard SIM kaart en is voorzien van een stroomuitvaldetector en battery backup voor 48 uur.

SMS water leak alarm detection systems by Aqualeak

Aqualeak Beacon / Sounder

De Aqualeak beacon / sounder geeft een luid akoestisch signaal (105 dB op 1 meter) en een helder knipperlicht zodra een Aqualeak alarmsysteem in werking treedt. Wij adviseren deze unit te monteren op een plaats waar het signaal opvalt zoals buiten de ruimte die bewaakt wordt of buiten het gebouw. Het effectieve bereik van de sirene is 32 meter vanaf de unit.

Water leak detection beacon alarms by Aqualeak

Informatie aanvragen


*Vul alstublieft uw naam in

*Vul alstublieft een e-mail adres in

*Vul een geldig e-mailadres in
Veiligheidscontrole*:
Copyright © 2022 Aqualeak Detection BV  |  All Rights Reserved
Kandeelstraat 1
2801 WG Gouda
The Netherlands

t: +31 (0)182 602667
e: info@aqualeak.nl