Over Aqualeak

Aqualeak is de toonaangevende, gespecialiseerde leverancier van: flow-based-, sensor-based-, afstandsmeting lekdetectie en BREEAM oplossingen voor waterlek-detectie en -preventie.  

Tevens leveren we een reeks andere detectiesystemen, waaronder: olielekdetectie, temperatuur alarmen en vloeistofniveau alarmen.

Onze toekomstvisie

Totale gemoedsrust bieden door middel van producten en diensten van de hoogste kwaliteit en tegelijkertijd te helpen een van de kostbaarste hulpbronnen van de planeet te behouden.

Wie zijn wij? 

Wij zijn de enige geïntegreerde leverancier, wat betekent dat ons team lekdetectie-systemen voor onze klanten ontwerpt, produceert, verkoopt, installeert, in bedrijf stelt en onderhoudt. Onze klanten bestaan vooral uit grote bouwbedrijven, aannemers, loodgieters- en installatiebedrijven, laboratoria en hoogwaardige residentiële ontwikkelingen. Wij leveren ook olielekdetectie en alarmsystemen voor bijvoorbeeld temperatuurbewaking, evenals een reeks engineering services.

Onze aanpak

Door al deze mogelijkheden onder één dak te hebben, kunnen we volledig flexibel zijn in het voldoen aan de specifieke behoeften van individuele klanten. Elke klantbehoefte is net iets anders en door hun uitdagingen met hen te bespreken, kunnen we onze deskundige kennis van waterlekdetectie gebruiken om precies de juiste oplossing voor hen aan te bevelen. Onze kennis van systeemontwerp betekent ook dat we, zelfs als we niet precies de juiste apparatuur voor u hebben, deze voor u kunnen vinden om uw leven zorgelozer te maken. Onze ervaring, samen met een bewezen track record van geleverde systemen, betekent dat we de eisen begrijpen die aan onze klanten worden gesteld door hun eigen eindklanten. Met dat in gedachten hebben we een reputatie opgebouwd als zeer responsief, gemakkelijk in de omgang en we maken onze betrokkenheid bij een project zo stressvrij en eenvoudig mogelijk.

Achter de schermen

Jaarlijks leveren we ruim 1,900 systemen vanuit ons hoofdkantoor op het glooiende platteland van Wiltshire, in de buurt van Chippenham, met een productielocatie op slechts vijf kilometer afstand. In het afgelopen decennium zijn we gegroeid van een team van één naar het 10-koppige team dat we nu zijn. We hebben ook ons ​​productassortiment verbeterd door een mix van interne innovatie en ontwikkeling en door de acquisitie van nieuwe technologieën en mogelijkheden. We hebben onze activiteiten ook internationaal uitgebreid via onze dochteronderneming Aqualeak Detection BV in continentaal Europa, samen met een netwerk van verkoopagenten in andere geografische gebieden. We verkopen onze producten en systemen nu over de hele wereld, waaronder Nederland, Spanje, Portugal, de VS, Australië en de VAE.  

2001

Aqualeak is opgericht door de ontwikkelaar van het eerste lineaire lekdetectiesysteem in het VK

2008

Aangekocht door de huidige eigenaar

2011

Mendip Microsystems overgenomen om sms-connectiviteit te bieden

2012

Ontwikkeling AquaGuard, een op stroming gebaseerd apparaat voor huishoudelijke toepassingen

2012

Aqualeak Detection BV opgericht om de Europese markt te betreden

2015

Ontwikkeling Leak Lokator, dat tot 100 locaties, met vijf zones per locatie kan bewaken, Het eerste systeem met touchscreen-interface ondersteuning

2017

CHAS en SMAS gezondheids- en veiligheidsaccreditaties behaald

2018

Lancering van de AquaSmart, Aqualeak's eerste machine-learning apparaat met internetverbinding

2019

Uitgebreiding productassortiment met oplossingen voor afstandsmeting die een lek tot +/- 1 meter nauwkeurig kunnen detecteren

2019

Uitgebreid naar de Iberische markt met de aanstelling van een fulltime verkoopagent in Spanje

2020

De EMS-5x/10X ontwikkeld en gelanceerd, een modulair systeem met meerdere zones, dat tot 625 zones tegelijk kan bewaken

2021

Lancering van het EMS-1-paneel voor één zone en EMS-5/10 voor panelen voor meerdere zones

2021

AISO 9001-accreditatie behaald

Onze accreditaties en lidmaatschappen

smas worksafe
BEKIJK CERTIFICAAT
samenleving van volksgezondheidsingenieurs
cpd cibse goedgekeurd
accreditatie-logo voor veilige aannemers
goldman sachs 10,000 kleine bedrijven

Bezoek onze blog 

Contact

Als u met een lekdetectie specialist wilt spreken over uw vereisten of meer wilt weten over onze uitgebreide diensten, kunt u de contactpagina bezoeken om een ​​vraag te stellen of bellen op 01249-715698

contact