Voortdurende professionele ontwikkeling (CPD)

cpd-logo

Aqualeak is verheugd om permanente professionele ontwikkeling (CPD) seminars aan te bieden, geaccrediteerd door de Chartered Institution of Building Services Engineers (CIBSE).

Onze seminars 'Inzicht in het opsporen en voorkomen van waterlekken' zijn bedoeld om u een overzicht te geven van alles wat u en uw medewerkers moeten weten over een gebied van de vastgoedsector dat steeds populairder en gewilder wordt.

De leerdoelen en doelstellingen van onze seminars zijn het ontwikkelen van een beter begrip van:

  • Waarom de vraag naar waterlekdetectie groeit
  • De verschillende soorten waterlekdetectietechnologie, hun respectievelijke toepassingen en hoe ontsnapt water wordt gedetecteerd
  • Hoe een modulair waterlekdetectiesysteem wordt geconfigureerd en geïnstalleerd
  • De uitgangen en acties van een waterlekdetectiesysteem
  • De voordelen van effectieve waterlekdetectie
  • Praktische overwegingen om beste praktijken te bereiken waterlek detector systeem ontwerp

Gepresenteerd door onze deskundige technische adviseurs, bieden onze seminars van een uur belangrijk advies, inzicht en ondersteuning voor een groot aantal doelgroepen, waaronder M&E-ingenieurs, bestekschrijvers, architecten, adviseurs en iedereen die betrokken is bij de bouw en het beheer van nieuwbouw of renovatie van onroerend goed.

Gratis seminaries.

Onze seminars van een uur, die zijn: gratis, kan worden afgeleverd op een locatie naar keuze of gehost in onze kantoren in de buurt van Chippenham, Wiltshire. Online seminars zijn op aanvraag beschikbaar.

Neem voor het regelen van uw gratis CPD-seminar contact op met Andrew Jones op andrew.jones@aqualeak.com, bel ons op 01249 715 698 of via de aanvraagformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt