Residentiële waterlekdetectie

Aqualeak – Beschermt alle soorten woningen tegen het risico van kostbare en storende waterschade, terwijl het ongemak en emotioneel leed voor huiseigenaren, verhuurders en huurders tot een minimum wordt beperkt.

Aqualeak biedt waterlekdetectiesystemen voor woningen die snel en effectief identificeren wanneer een lek optreedt als gevolg van gesprongen of defecte leidingen, in alle soorten woningen.

Onze waterlekdetectiesystemen voor thuis zijn stromingsbewakingsapparaten die eenvoudig achteraf kunnen worden ingebouwd in bewoonde eigendommen met minimale verstoring. Systemen werken 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw eigendom te allen tijde wordt beschermd, of het nu bezet of leeg is.

Met behulp van volume- en tijddrempels detecteren onze apparaten ongebruikelijke of onverwachte waterstromen en activeren ze een automatische afsluiter, waardoor de hoeveelheid water die uit de leiding ontsnapt en de schade wordt verminderd.

Of bekijk onze systemen voor residentiële appartementen met meerdere appartementen hier.

Onze waterlekdetectoren voor woningen variëren van instapoplossingen die eenvoud bieden naast uitstekende functionaliteit, tot intelligente, verbonden apparaten die het typische waterverbruik van een woning gebruiken om geschikte lekdetectiedrempels te leren. Gebruikers kunnen ook overal ter wereld controle over en toezicht houden op hun lekdetectiesysteem, inclusief waarschuwingsmeldingen en externe klepbediening via een webportaal. Ons connected systeem kan nu ook worden geïntegreerd met draadloze sensorpads om kleine speldenprikjes te detecteren.

Onze stroombewakingsapparaten zijn goedgekeurd en aanbevolen door veel van 's werelds grootste verzekeringsmaatschappijen en voldoen aan de vereisten voor ontsnapping van water in hun polissen.

Hieronder vindt u onze meest geschikte systemen voor deze toepassing:

woonoppervlakte van woonflat
CONTACT
door wras goedgekeurd product

AquaSmart

SMART, aangesloten waterstroommonitor met automatische afsluitklep en waarschuwingen op afstand 
 • Ons nieuwe, met internet verbonden apparaat voor het detecteren en voorkomen van waterlekken in woningen
 • Beter inzicht in het waterverbruik door intelligente monitoring via de Flow Reporter-webapp, een innovatieve softwaretechnologie voor slimme meters en data-analyse
 • Instelbare stroom- en tijddrempels, ingesteld volgens typisch waterverbruik
 • Automatische waterafsluiting via een klep bij detectie van een lek
 • Regeling op afstand via de Flow Reporter-webapp
 • SMS- en/of e-mailwaarschuwingen rechtstreeks naar uw aangesloten apparaat als drempels worden overschreden
 • Bewaakt realtime, dagelijks en maandelijks verbruik om gebruikers te helpen de waterefficiëntie te verbeteren, problemen te identificeren en geld te besparen op rekeningen
door wras goedgekeurd product

AquaGuard

KOSTENEFFECTIEVE WATERSTROOMBEWAKING EN AUTOMATISCHE AFSLUITER VOOR HUIS
 • Een marktleidend inline apparaat voor het detecteren en voorkomen van waterlekken in huis

 • Specifiek ontworpen voor installatie in nieuwbouw of renovatie van residentiële toepassingen

 • Bewaakt het volume en de duur van het water dat door een leiding stroomt, tegen vooraf ingestelde drempels om overmatige en onverwachte stroom te identificeren

 • Als drempels worden overschreden, zal een magneetventiel automatisch sluiten en de watertoevoer afsluiten

 • Geïnstalleerd op de koudwaterleiding, net na de kraan

 • Werkt met een zwervende handset, die op batterijen of op het lichtnet kan werken

 • Zorgt voor flexibiliteit rond het variërende waterverbruik van verschillende gebruikers en kan indien nodig handmatig worden opgeheven

 • Kan het water ook automatisch afsluiten na een vooraf ingestelde tijdsperiode als er geen stroming wordt gedetecteerd

Waarom heb ik een waterlekdetector voor woningen nodig?

Naast de financiële kosten is er ook de emotionele impact. Grote lekken in uw huis kunnen zeer storend zijn en kunnen betekenen dat u uw huis moet verlaten terwijl het drogen en herstel plaatsvindt. Lekken kunnen ook leiden tot het verlies van onvervangbare of sentimentele items die verontrustend kunnen zijn.

Maar veel lekken zijn beheersbaar of zelfs vermijdbaar met de juiste technologie. Flow-gebaseerd, residentiële waterlekdetectiesystemen, zoals die hierboven, werken door variaties in de beweging van water door leidingen te bewaken met behulp van een sensor die op uw koude waterleiding is geïnstalleerd, net na de afsluitkraan. Wanneer abnormale stroming wordt gedetecteerd, wordt automatisch een klep gesloten, waardoor het water wordt afgesloten en de omvang van de schade aan uw eigendom wordt geminimaliseerd. Onze apparaten kunnen u ook op andere manieren wijzen op een probleem, zoals een audioalarm. Sms'jes en/of e-mails kunnen ook naar een smartphone, tablet of pc worden gestuurd en met een slim waterlekdetectie-apparaat bedien je ook op afstand een kraan vanaf elke plek. Deze functies kunnen ook beschikbaar worden gemaakt voor meer dan één persoon, waardoor het gemakkelijk wordt voor huiseigenaren, verhuurders en vastgoedbeheerders om snel te handelen om een ​​probleem op te lossen wanneer een lek wordt gedetecteerd.

Neem vandaag nog contact met ons op

Als u met een lekdetectie specialist wilt spreken over uw vereisten of meer wilt weten over onze uitgebreide diensten, kunt u de contactpagina bezoeken om een ​​vraag te stellen of bellen op 01249-715698

CONTACT