We are hiring!

Vanwege de groeiende vraag naar onze waterlekdetectie- en beveiligingssystemen, zijn we op zoek naar een ervaren Installations Engineer om ons interne Engineering-team te versterken.

De succesvolle persoon rapporteert aan onze Installations Manager en zal nauw samenwerken met andere leden van het team en ons netwerk van onderaannemers om onze klanten een reeks hoogwaardige installatie-, inbedrijfstellings- en onderhoudsdiensten in het VK te bieden. De kandidaat heeft een achtergrond in het bewaken van bedieningspaneel/elektrische installatie en werkt graag zowel zelfstandig als in een team aan grotere projecten.

Wij zijn een toonaangevende gespecialiseerde leverancier van waterlekdetectiesystemen, zowel in het VK als internationaal. We werken samen met onze klanten om alle soorten eigendommen te beschermen tegen het risico van kostbare en storende waterschade. We zijn gevestigd in Chippenham, Wiltshire, hoewel de succesvolle kandidaat niet per se lokaal hoeft te wonen.

We zijn trots op de langdurige inzet en loyaliteit van ons team en bieden een competitief en aantrekkelijk salarispakket, een bedrijfsbonusplan en andere voordelen.

Dus, als je deel wilt uitmaken van een snelgroeiend, ambitieus en vriendelijk team, neem dan vandaag nog contact op. Om uw interesse in de functie te registreren en een kopie van de functiebeschrijving en vaardigheidsvereisten aan te vragen, kunt u contact opnemen met Andrew Jones via: andrew.jones@aqualeak.com.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt