Aqualeak, een toonaangevende leverancier van stromings- en sensorgebaseerde waterlekdetectie- en preventiesystemen voor woningen, commerciële en industriële eigendommen, is verheugd een nieuwe samenwerking aan te kondigen met Gas and Controls Limited (“Gas and Controls”), een van de snelste- groeiende bedrijven voor gasdetectie en milieumonitoring.

Door de samenwerking wordt Gas and Controls de voorkeurs- en goedgekeurde distributie- en installatieleverancier in Noord-Ierland en de Republiek Ierland voor het volledige assortiment van Aqualeak waterlek detector systemen.

Gas and Controls, gevestigd op 15 minuten van het stadscentrum van Belfast, maakt gebruik van de modernste gasdetectietechnologie en biedt als gevestigde leverancier in de gasdetectie-industrie een ongeëvenaarde inbedrijfstelling en onderhoudsservice van gasveiligheidssystemen in het VK en Ierland .

Het bedrijf heeft een periode van aanhoudende groei doorgemaakt en investeert voortdurend in zijn kernactiviteiten, waarbij het klanten ongeëvenaarde service en back-up biedt en zich ertoe verbindt om geen downtime te hebben. Als een gevestigde en erkende leverancier binnen de industrie, werkt Gas and Controls samen met een reeks toonaangevende fabrikanten en bieden ze industrieoplossingen op het gebied van gasdetectie, meting, regelaars, draagbare bewaking, ontsnappingssetservice en waterlekdetectie. Het bedrijf werkt sinds 2014 samen met Aqualeak en biedt klanten een sterk productportfolio. Naast het leveren van apparatuur, heeft Gas and Controls klanten ook voorzien van installatie en on-site inbedrijfstelling. Het bedrijf heeft ook een geschiedenis in het werken met een reeks bekende aannemers- en facility management-bedrijven in Noord-Ierland en de Republiek Ierland. Gas and Controls heeft ook hoog opgeleide en competente medewerkers die telefonische ondersteuning bieden en advies geven over tijdschema's voor reparaties en herstelwerkzaamheden om uitvaltijd voor de eindklant tot een minimum te beperken.

Het assortiment systemen van Aqualeak omvat op stroom gebaseerde apparaten voor residentiële toepassingen, evenals op sensoren gebaseerde systemen met één en meerdere zones die geschikt zijn voor het bewaken van eigenschappen van alle soorten en maten. Deze systemen identificeren lekken van gebarsten/defecte leidingen en binnendringend water en ondernemen onmiddellijk actie om kostbare en storende waterschade te beperken, door middel van automatische afsluiters en vroegtijdige waarschuwingsmeldingen. Aqualeak biedt nu ook monitoringoplossingen voor tijdelijke watervoorzieningen die worden gebruikt tijdens de bouwfase van een project, in lijn met recente richtlijnen van de Construction Insurance Risk Engineers Group (CIREG). Aqualeak biedt ook een reeks van producten die voldoen aan de BREEAM-criteria.

In een reactie op de samenwerking zei Steve Woods, Managing Director van Aqualeak: “Zoals we in andere landen hebben gezien, groeit de vraag naar waterlekdetectie bij nieuwbouw- en renovatieprojecten in heel Ierland snel. Dit wordt grotendeels veroorzaakt door de behoefte van de verzekeringssector om het aanzienlijke niveau van ontsnapping van waterclaims, dat de afgelopen jaren om verschillende redenen gestaag is toegenomen, te verminderen. De diepgaande kennis van de markt, de sterke reputatie en relaties binnen de M&E-engineeringgemeenschap en het zeer bekwame en ervaren team van Gas and Controls maken hen tot ideale partners voor ons om het bewustzijn van onze systemen in Ierland te vergroten. We zijn erg enthousiast over de kansen die samenwerking biedt.”  

Warren Kerr, Managing Director bij Gas and Controls, zei: "We zijn verheugd om de nieuwe samenwerking met Aqualeak aan te kondigen. We werken al een aantal jaren samen met Aqualeak en kijken ernaar uit om onze bestaande relatie te versterken door middel van een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Aangezien de vraag naar waterlekdetectie snel groeit in Noord-Ierland en de Republiek Ierland, bevindt Gas and Controls zich in een unieke positie om onze bestaande klanten een toonaangevend product aan te bieden. Onze relaties binnen de M&E bouwsector, gecombineerd met lokale marktkennis, bieden een unieke synergie met de diepgaande ervaring van het Aqualeak productportfolio. We zijn verheugd dat we zijn benoemd tot het officiële verkoop- en servicepunt in Ierland voor een marktleidend product op het gebied van waterlekdetectie.”

Voor meer informatie over het opsporen en voorkomen van waterlekken voor uw eigendom, of om meer te weten te komen over ons gratis, CIBSE-geaccrediteerde seminar voor continue professionele ontwikkeling (CPD), kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens.  

ENDS

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:  

Andrew Jones

Aqualeak

+44 (0)1249 715 698/+44 (0)7766 024408

andrew.jones@aqualeak.com

www.aqualeak.com

 

Mark Adamson/Mark Banks 

Gas en controles Limited

+ 44 (0) 2893 350 425

info@gasandcontrols.com

www.gasandcontrols.com

 

Over Aqualeak

 

Aqualeak is een toonaangevende leverancier van stromings- en sensorgebaseerde oplossingen voor het detecteren en voorkomen van waterlekken. Onze producten en systemen worden geïnstalleerd in een breed scala aan soorten onroerend goed, waaronder woningen, commerciële en industriële gebouwen, en beschermen ze tegen kostbare en storende waterschade die kan optreden als gevolg van gebarsten en defecte leidingen.

Als geïntegreerde leverancier van waterlekdetectie ontwerpen, produceren, leveren, installeren, in bedrijf stellen en onderhouden we veel van onze eigen producten en systemen. Deze aanpak stelt ons in staat om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen en een uitgebreide end-to-end service van hoge kwaliteit te bieden. 

Onze kennis en ervaring op het gebied van waterlekdetectie en systeemontwerp betekent dat we met klanten kunnen samenwerken om de juiste oplossing voor hun toepassing of project aan te bevelen en uitstekende doorlopende after-salesondersteuning te bieden. We hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van systemen voor duizenden projecten van elke omvang en complexiteit.

Over gas en bedieningselementen

 

Gas and Controls is een van Ierlands snelst groeiende bedrijven voor gasdetectie en milieumonitoring. Door gebruik te maken van de allernieuwste gasdetectietechnologie en als gevestigde speler in de gasdetectie-industrie, bieden we ongeëvenaarde inbedrijfstelling en onderhoudsservice van gasveiligheidssystemen in het VK en Ierland.

Bij Gas and Controls bouwen we gasdetectiesystemen om aan de individuele behoeften van elke klant te voldoen, en niet alleen voor pakketten uit de schappen. Dit zorgt ervoor dat uw gasdetectiesysteem volledig compatibel is met de benodigde gassen en toepassingen die bij uw bedrijf horen. We willen de veiligheid waarborgen van alle personen die direct en indirect gasdetectiesystemen bedienen door ervoor te zorgen dat systemen beide compatibel zijn met het voldoen aan de actuele gezondheids- en veiligheidswetgeving, die wordt onderhouden door onze getrainde servicemonteurs. 

We leveren zowel vaste als draagbare apparatuur om aan de meest uiteenlopende toepassingen en gezondheids- en veiligheidseisen te kunnen voldoen, daarnaast kunnen we ook ondersteunende persoonlijke beschermingsmiddelen en vluchtsets leveren. Via Aqualeak bieden we ook stromings- en sensorgebaseerde waterlekdetectiesystemen aan. We investeren voortdurend in onze kernactiviteit en focussen ons erop om onze klanten een ongeëvenaard product en service te bieden.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt