Olielekdetectie en alarmsystemen

We zijn niet alleen specialisten in waterlekdetectiesystemen. We leveren en specificeren ook een breed scala aan olielekdetectiesystemen voor bijvoorbeeld diesel en stookolie en sommige chemicaliën en zuren. Van olielekdetectie in één zone of meer complexe alarmen met meerdere zones tot alarmen die in staat zijn om een ​​aantal verschillende vloeistoffen te bewaken, allemaal vanuit één unit, we kunnen een GBS koppelen, visuele en audio-alarmen gebruiken en de toevoer afsluiten via kleppen of door pompen aan te sturen.

RedEye 1

Gecombineerd lekdetectiesysteem

De Redeye 1 kan tegelijkertijd zowel complexe vloeistoffen zoals diesel en stookolie alsook water bewaken. De Redeye 1 maakt gebruik van opto-elektronische sensorsondes, die een verandering in de lichtbrekingsindex van een te bewaken oppervlak identificeren. Bij activering wordt een audiovisueel alarm geactiveerd.

De Redeye 1 kan worden aangesloten op een GBS, mechanische kleppen en pompen en/of via relais een machinebesturing alarmeren. Er is een batterijback-up beschikbaar om het systeem functioneel te laten blijven na een stroomstoring.

Voorbeeld applicaties: Olie-/dieselopslagtanks, brandstoftoevoerleidingen, ketelhuizen en lekdetectie in technische ruimtes.

RGO

Multi-zone olielekdetectiesysteem

De RGO controleert op complexe vloeistoffen zoals stookolie, maar ook op sommige chemicaliën en zuren. De RGO biedt dekking van maximaal 32 afzonderlijke zones, met behulp van Redeye-sensortechnologie, die een verandering in de lichtbrekingsindex van het bewaakte oppervlak identificeert. Bij activering wordt een audiovisueel alarm geactiveerd dat via twee omschakelrelais kan worden aangesloten op andere systemen. De RGO heeft een batterij back-up beschikbaar, waardoor het systeem functioneel blijft na een stroomstoring.

Voorbeeld applicaties: Stookolieopslagtanks, brandstoftoevoerleidingen, ketelhuizen en technische ruimten.

Installatie- en ondersteuningsservices

Hier bij Aqualeak leveren we niet alleen de hardware en laten we dat aan u over, we kunnen ook volledig leveren ondersteunende diensten.

Specificatie Review:
CAD-tekeningen
Installatie
Inbedrijfstelling
Onderhoud

ooo

Bezoek onze blog 

Neem contact met ons op

Als u met een lekdetectie specialist wilt spreken over uw vereisten of meer wilt weten over onze uitgebreide diensten, kunt u de contactpagina bezoeken om een ​​vraag te stellen of bellen op 01249 715698

contact opnemen.