Aqualeak, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor het detecteren en voorkomen van waterlekken voor woningen en commercieel vastgoed, presenteerde vandaag de aanwezigen van de Zurich Municipal Education Customer Day, gehouden in Londen.

Aqualeak gaf de aanwezigen een introductie tot: detectie en preventie van waterlekkage technologie, hun toepassingen en de aanzienlijke voordelen aangetoond van het verminderen van het risico van een grote ontsnapping van water.

Zurich Municipal is een van de toonaangevende leveranciers van risicobeheer- en verzekeringsoplossingen in de publieke sector. Dit evenement bracht vertegenwoordigers van de school, academie en universiteit van Zürich bij elkaar.

Steve Woods, Managing Director van Aqualeak, zei: “We zijn verheugd dat we zijn uitgenodigd om te presenteren op dit gemeentelijke evenement in Zürich. Zürich informeert zijn klanten proactief over de risico's van ontsnapping van water in alle soorten onroerend goed, wat nog steeds een belangrijk probleem is voor de verzekeringssector. We willen onze ervaring en kennis op het gebied van lekdetectie en -preventie inzetten om het bewustzijn verder te vergroten.”

 

ENDS

                                     

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

Andrew Jones

Marketingmanager, Aqualeak

+44 (0)1249 715 698/ +44 (0)7766 024 408

andrew.jones@aqualeak.com   

 

Over Aqualeak

Aqualeak is een toonaangevende waterlek detector provider in het VK, Europa, de VS en Canada. Onze producten en systemen worden geïnstalleerd in een breed scala aan soorten onroerend goed, waaronder woningen, commerciële en industriële gebouwen, en beschermen ze tegen kostbare en storende waterschade die kan optreden als gevolg van gebarsten en defecte leidingen.

Als geïntegreerde leverancier van waterlekdetectie ontwerpen, produceren, leveren, installeren, in bedrijf stellen en onderhouden we veel van onze eigen producten en systemen. Deze aanpak stelt ons in staat om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen en een uitgebreide end-to-end service van hoge kwaliteit te bieden. 

Onze kennis en ervaring op het gebied van waterlekdetectie en systeemontwerp betekent dat we met klanten kunnen samenwerken om de juiste oplossing voor hun toepassing of project aan te bevelen en uitstekende doorlopende after-salesondersteuning te bieden. We hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van systemen voor duizenden projecten van elke omvang en complexiteit.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt